Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 3917 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,1
  • Udogodnienia 7,4
  • Lokalizacja 7,8
  • Komfort pokoju 8,1
  • Obsługa 8,2
  • Wart swojej ceny 8,3
  • Jedzenie/Posiłki 6,0
Sortuj wg

Kan – Australia
Podróże z partnerem
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2014
comfortable, convenient, budget, quiet, friejdly
comfortable, convenient, budget, quiet, friejdly
good experience.
Data recenzji: 14 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tsz – Chiny
Podróże służbowe
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2014
nice
clean nice staff and comfortable room
Data recenzji: 14 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Steve – Wielka Brytania
Wycieczki w pojedynkę
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2014
Good except very poor wifi kept cutting out
Cleanliness and facilities mainly
Data recenzji: 14 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ella – Hongkong
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
my family members love to stay there!
good services, comfy, quiet
it's quiet comfortable, comparatively spacious room in HK hotel, reasonable price, quiet rooms and good services! my family members would like to stay there again if they visit HK again!
Data recenzji: 14 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Hien – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2014
Good budget hotel with large room for HK standard
Location, room size, internet
Location is good next to dried seafood street. Good access to public transport and reasonable large room for HK standard in central location in HK island
Data recenzji: 13 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

KA – Makau
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2014
Not very good experience
Near shopping area and central
Cannot understand this hotel management , how come they had the facility maintenance and did not inform us when we checked in. No water when we took the shower in a half. Very bad experience.
Data recenzji: 13 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Emmanuel – Francja
Podróże służbowe
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: maj 2014
Simple but effective. Good value for money
Space, location, friendly
I recommend this place.Simple and basic, but clean and well located. Compared to many other hotels in HK, this one is really affordable and good quality
Data recenzji: 12 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Willish – Hongkong
Podróże z partnerem
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2014
rude, room need key, the hallway dark
cheap, near central, big room
Data recenzji: 12 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

betty – Stany Zjednoczone
Wycieczki w pojedynkę
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2014
Good stay for the price.
location,price,room size
The twin room was rather run down, so we asked for another room. We got an upgrade which was very nice, and that room deserved a 4-5. Great staff that was very helpful!
Data recenzji: 12 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

YingJun – Chiny
Podróże służbowe
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2014
still good. some far from MTR station
check in
Data recenzji: 11 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: