2015
Bardzo dobry 7,7
na podstawie 9041 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 9041 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 7,0
  • Lokalizacja 8,7
  • Komfort pokoju 7,6
  • Ocena personelu 7,5
  • Wart swojej ceny 7,6
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Sortuj wg

Chan – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Easy for going to all places due to near train stations.
It was located near to trains stations, easy to travel. Eventhough rooms are small, easy to travel.
Data recenzji: 19 września 2016

Daniel – Filipiny
Podróżujący służbowo
Pokój Deluxe z widokiem na port
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Location
Good review
Data recenzji: 19 września 2016

Tan – Singapur
Podróżujący służbowo
City Vista
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
location good
location good
Data recenzji: 19 września 2016

Ka – Hongkong
Podróż z partnerem
City Vista
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Washing room staff not polite, room is ok.
Air-con is not cool enough, bed too small, room is ok. Hotel staff not polite, a staff at washing room entered the lift and scold me and ask me to move inside. But there was no space and my luggage already on my foot. She should be punished.
Data recenzji: 18 września 2016

dorothy – Singapur
Podróż z partnerem
City Vista
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Weak wifi small room
Its a very small room, couldnt connect to wifi for my stay. Weak wifi, have to stand literally at the door to get connected.
Data recenzji: 18 września 2016

edy – Indonezja
Podróżujący służbowo
City Vista
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
excellent
good wifi
Data recenzji: 18 września 2016

Edrick – Indonezja
Podróż z partnerem
City Vista
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Terrible Hygiene
Dirt on the walls of the room
Data recenzji: 18 września 2016

Jason – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Harbour Parkview
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Clean, friendly good HK service.
We will probably come back.
Data recenzji: 16 września 2016

Poo – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
City Vista
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2016
staff not friendly
location good
Data recenzji: 15 września 2016

JIMMY – Malezja
Podróżujący służbowo
City Vista
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Don't expect too much
Super slow lift waiting time, stay at 25th floor, don't have direct access to 25th floor which I need to go to 24th floor and climb a stairs to reach 25th floor. Water heating system is sucks. Don't expect too much with the price you pay.
Data recenzji: 15 września 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: