Przyjemny 6,9
na podstawie 2151 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 2151 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,2
  • Udogodnienia 6,2
  • Lokalizacja 8,0
  • Komfort pokoju 6,8
  • Obsługa 6,8
  • Wart swojej ceny 6,9
  • Jedzenie/Posiłki 6,0
Sortuj wg

WENG – Makau
Podróże z partnerem
Pokój Superior z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
A small hotel provides basic needs
The room is smaller than expected. It is ok if you just stay for the night to sleep. It provides basic.
Data recenzji: 23 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ruijie – Hongkong
Podróże służbowe
Pokój Superior z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Jason H.
Excellent hotel, small but cozy little room, wonderful view, very amentity you need inside the room, fantastic experience.
Data recenzji: 21 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Adrien – Kanada
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Superior z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
Nice location
Beautiful views of the city
Data recenzji: 18 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sinan – Turcja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Superior z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great location, value for money
Very good location for shopping and close to MTR. Small room but still good if you consider Hong Kong standards. Clean rooms, value for money
Data recenzji: 18 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Chriselda – Filipiny
Podróże grupowe
Pokój Superior z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Value for money
The hotel is very well located, just 5 minutes walk to the causeway bay mrt station and Times Square mall. Rooms are small but very clean and shower is good and relaxing. I would definitely stay here again, as the price is really worth it.
Data recenzji: 18 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SOCK – Singapur
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Superior z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Helpful staff at concierge n reception!
I travelled with 3 seniors on this trip for holiday. The hotel staff were helpful and thoughtful to get us early check in for one room. Concierge staff always helpful and psssee on online delivery with a smile. Airport bus goes to this hotel but does not stop right in front. Nearby is a wet market, local supermarket and local cafes like Maxim. Opposite Enroute to Times Square are bars, more local cafes.
Data recenzji: 15 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

David – Stany Zjednoczone
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Superior z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Good location , friendly staff
Very nice stay
Data recenzji: 03 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Randika – Australia
Podróże z partnerem
Pokój Superior z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Rejected to call taxi
Room was very small, after we check out, we kept our luggage in downstairs for a couple of hours , when we ask to call taxi to go train station , they rejected to do it ( the one wearing yellow t-shirt) that is the first time I was experience , hotel unable to call taxi..,,!!
Data recenzji: 03 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Fei – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój Superior z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Good location but very small shower area
N
Data recenzji: 02 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

David – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Pokój Superior z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
so so
I would recommend checking other hotels in the area.
Data recenzji: 01 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: