Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 3225 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,2
  • Udogodnienia 6,2
  • Lokalizacja 7,3
  • Komfort pokoju 6,5
  • Ocena personelu 7,0
  • Wart swojej ceny 7,1
  • Jedzenie/Posiłki 6,1
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

Luis – Portugalia
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na góry
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Definitely not value for money.
This must be one of the worse accommodation I have occupied. The room was extremely small not even a place for a suitcase. The toilets and showers are disgusting, breakfasts are disgusting. Definitely not a recommendation to anyone, I have have stayed at Best Westerns globally before but have never experienced anything of such level.
Data recenzji: 16 sierpnia 2016

Karen – Australia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na góry
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Adequate
Rooms too small - pool should not close so early and should have shade provided.
Data recenzji: 14 sierpnia 2016

LI – Hongkong
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na góry
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
good hotel
a good hotel in a convenient location
Data recenzji: 13 sierpnia 2016

Kin – Hongkong
Podróż z partnerem
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size lub 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na góry
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
average price, average service
average price, average service
Data recenzji: 10 sierpnia 2016

Violet – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size lub 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na góry
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Comments
The elevator is terrible! We have to wait for an average 20-30 mins during the peak period and there's so many levels (up to 36) so it's almost impossible to be using the staircase. But the harbour view is blocked by the buildings (despite staying on the 19th). Almost can't see anything. Other than that, everything is good.
Data recenzji: 10 sierpnia 2016

maria – Republika Południowej Afryki
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe z widokiem na port
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
good
was good
Data recenzji: 10 sierpnia 2016

Chandra – Indonezja
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na góry
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Very good
I got promotion at that time and value for money! location is quite good, near to NTR station
Data recenzji: 09 sierpnia 2016

Chan – Hongkong
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z widokiem na port
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Value for money
Good in average
Data recenzji: 09 sierpnia 2016

Emmalyne – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size lub 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na góry
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
1Night stay
Nice place , great location, Don't suggest their breakfast power eggs everything is out of the freezer bags except the fruit! Many places outside the hotel to eat.
Data recenzji: 07 sierpnia 2016

Rick – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z widokiem na port
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Great location.
Small room, but everything else was excellent.
Data recenzji: 04 sierpnia 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: