Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 8152 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,3
  • Udogodnienia 6,5
  • Lokalizacja 9,1
  • Komfort pokoju 6,9
  • Ocena personelu 7,0
  • Wart swojej ceny 7,1
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

Ho – Singapur
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Great location
1) Great location 2) Polite staff 3)Nice restaurants
Great location. Free wifi. Polite staff. Will stay again if there's promotion!
Data recenzji: 19 czerwca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tee – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
I will be backnsooom
Excellent location, Clean room, Friendly staff
Small room, not enough sign or warning for hot water supply when taking bath. I was shocked that hot water suddenly come out from bottom pipe while taking bath.
Data recenzji: 19 czerwca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

AI – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
great
centrally location, clean & nice staff
will come back again. is a great location.
Data recenzji: 19 czerwca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

HEE – Malezja
Podróże służbowe
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2014
Good location
Location,clean room,helpful staff
Hotel location very good nearby the Yao Mai Tei MRT Station C2 exit.The hotel room very clean and comfortable.The front desk staff also very helpful.
Data recenzji: 19 czerwca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Doris – Filipiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
nice
location
ok
Data recenzji: 19 czerwca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Timothy – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Rodzinny
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Small Room, Cramped, Centrally located
Location, Location, Location
The best thing about this Hotel is the location. The room is really small as i booked for a family hotel but we can barely move.
Data recenzji: 18 czerwca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Bryan – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
good
location and staff
Data recenzji: 17 czerwca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yoke – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: maj 2014
Shower & Room too small, disappointed.
Location, easy to look for foods around this hotel.
1) This hotel gave us the feeling of "just sleep" at nighttime ONLY. 2) The room & shower room too small, disappointed about the room size. 3) No privacy in shower room because the glass door is transparent. Not suitable for gal & guy friends who would like to stay into one room.
Data recenzji: 17 czerwca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Brian – Indonezja
Wycieczki w pojedynkę
Jednoosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
not recommend !! please find other hotel
the bathroom are just same bigger as my wardrobe in my home. please find other hotel as this hotel have many neighbor , with the same rate room if the hotel . room are small, wifi are weak . bathroom very small.not recommend hotel .
Data recenzji: 16 czerwca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yeong – Singapur
Podróże grupowe
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
No good service.
Location.
I don't like it at all. It's a very small and squeeze room for 3 people.
Data recenzji: 16 czerwca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: