Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 8148 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,3
  • Udogodnienia 6,5
  • Lokalizacja 9,1
  • Komfort pokoju 6,9
  • Obsługa 7,0
  • Wart swojej ceny 7,1
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

Rongrit – Tajlandia
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Good
Near MTRs, buses, shoppings.
Data recenzji: 03 lipca 2013

Rongrit – Tajlandia
Podróż z partnerem
Jednoosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Easy access to public transportation.
Near MTRs, buses, shoppings.
Data recenzji: 03 lipca 2013

Pei – Malezja
Indywidualni podróżujący
Jednoosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Nice location, easy to get public transportation
Nice room, city center localized, friendly staff
Data recenzji: 03 lipca 2013

JING – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
very nice location
location, clean n comfortable room, water volume
Data recenzji: 03 lipca 2013

David – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Nice and clean but very small space, slow elevator
Location, clean and staff
Data recenzji: 02 lipca 2013

Xiaohua – Chiny
Indywidualni podróżujący
Jednoosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Good location and clean room
Clean and good service
The hotel is located in the center of shopping area. It is clean and convenient, but the Wifi service is too slow.
Data recenzji: 02 lipca 2013

SAI – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2012
small room hotel but with very friendly staff
Friendly stuff, clean room, veru near to the public transport - monorail
Good. Satisfy it as a budget hotel which located in the Mong Kok, full of night life activities like night market shopping.
Data recenzji: 02 lipca 2013

khaled – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Very poor and uncomfortable.
Friendly staff, close to subway, nothing else
Very uncomfortable stay. I and my wife traveled on vacation places like Japan, Macau, Hong Kong, China and others. Hotels in all those places booked through Agoda. This Casa Hotel has been the most expensive and a ripoff! Room super tiny, wifi doesn't work. Most horrible is there isn't any bathroom. They got a washroom where one can't even spread the elbows. There's a shower on top of the commode for your bath! Just impossible. I wouldn't let my enemy stay there too.
Data recenzji: 02 lipca 2013

Cheah – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: grudzień 2012
Good
near to mtr, near to nice food and night market
Good as near to what we want... shopping! From Hotel to mtr, it takes less than 4 minutes. Nice food such as goose meat, Tim Sum. Just walking distance to Mido cafe and temple street night market. Also, about 10 - 15 minutes walk, you can find their supermarket.
Data recenzji: 02 lipca 2013

pek – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2013
Nice room with small bathroom
Near to lady's street, near to MTR, near to Airport busstop
Nice hotel, conveniently located. The bathroom is too small for our comfort. It is not easy to take a bath with toilet seat just in under the shower head.
Data recenzji: 01 lipca 2013


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: