Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 8148 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,3
  • Udogodnienia 6,5
  • Lokalizacja 9,1
  • Komfort pokoju 6,9
  • Ocena personelu 7,0
  • Wart swojej ceny 7,1
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

NUR – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2015
Great location!!
Well located next to MTR,staff very helpful,nice room.
My stay was good.I booked this hotel because i read the reviews saying that this hotel very near to MTR.Yess its really 1 step away from Yau Ma Tei MTR!!Very convenience near with Night Market,7-Eleven just downstairs,next to money changer,opposite with MCD etc!Size if the room just okay for the price that i paid,but the toilet is extremely small,first time i took shower,i dont know how to took shower because its super duper small.Other than that,i would recommend this hotel!
Data recenzji: 08 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Shinta – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2015
Great location
great location, near good restaurant and shops
Greattt.. And will stay again if i'm back to Hk
Data recenzji: 07 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Shinta – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2015
Great hotel. Near MTR & good restaurant.
The place are great, near MTR & bus to airport, nice room,
greaaattt.. Will stay again if i ger back to HK
Data recenzji: 07 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Show – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2015
Great location but not worth for money
Only the staff service was good
Room is so small. Booked the deluxe and add bed, the extra was near the door. No extra place to put my luggage, and no extra space to walk. Complaints to the receipt and topup to upgrade the room. But really not worth for money.
Data recenzji: 07 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tan – Singapur
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2015
Small room but good location
Cleaniness, good location, quiet
The room is small but clean. Location within 3 mins walk to Yau Ma Tei station. There are 7-11 and other eatery around the area.
Data recenzji: 06 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kailun – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Accessible Location
Accessible location
Good
Data recenzji: 04 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Somboon – Tajlandia
Indywidualni podróżujący
Jednoosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2015
Good Location
Location, price and easy to travel by MTR
Data recenzji: 04 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jia – Singapur
Indywidualni podróżujący
Jednoosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Good for solo traveller
Good location that near to MTR, clean room and friendly staff
Awesome!!! But a little sad part was. The lift to the entrance wasn't working or too messy and need to carry the luggage ourselves and with staffs staring at us.
Data recenzji: 04 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

KIAN – Singapur
Podróż w większej grupie
Rodzinny
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
hotel near MTR station
Good location, near MTR station, quick checkin
It is acceptable as compared to teh price I paid.
Data recenzji: 03 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

alvin – Malezja
Indywidualni podróżujący
Jednoosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
nice location
cleanly..nice location..good services
just a normal hotel..no any specially comment
Data recenzji: 03 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: