Wspaniały 8,5
na podstawie 2198 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2198 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 8,4
  • Lokalizacja 9,4
  • Komfort pokoju 8,9
  • Ocena personelu 8,5
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,7
Sortuj wg

eileen – Filipiny
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Fantastic
Good location, service.. Cant ask for more
Data recenzji: 29 sierpnia 2016

ariel – Filipiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Fantastic
Very convinient
Data recenzji: 25 sierpnia 2016

Jervin – Filipiny
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
nice location
good
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

HSING – Tajwan
Podróże służbowe
Pokój Deluxe ze śniadaniem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Good for Business Travel choice
Good for Business Travel choice
Data recenzji: 20 sierpnia 2016

Thomas – Australia
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie ze śniadaniem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
excellent in TST
Great location and very comfortable. Easy access to mrt, star ferry, taxi and airport. Room quality and presentation were good and extremely comfortable bed. As with most hotels in TST..checkin was a bit chaotic, but after small delay it was smooth. Staff are very eager to assist. Could well become my 'go to' hotel in TST.
Data recenzji: 20 sierpnia 2016

JUDE – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Deluxe ze śniadaniem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Fantastic
Breakfast was good except that a Child below 11 years was charged... I would highly recommend the Hotel.
Data recenzji: 18 sierpnia 2016

JUDE – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Premium ze śniadaniem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Excellent Stay
I will recommend the hotel to anyone... 1. Great Breakfast; 2. Spacious Rooms; 3. It would have been perfect if not for the following: A. There was on going Construction a bit Noisy; B. Long Waiting at Check In and Check Out... - wish Light Snacks/Refreshments were served. - wish there was a bigger area with comfortable couches and sofa to ease the stress of the waiting as we were coming in from a flight... But other than the above... I would still be a fan of Marco Polo.
Data recenzji: 18 sierpnia 2016

JUDE – Filipiny
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Memorable Vacation
I will always be at MARCO POLO when in Hongkong... 1. Cleanliness and Staff are superb; 2. Great Breakfast Selection; 3. Accessibility to everything... I shall return and Commend the Hotel to friends✔️
Data recenzji: 18 sierpnia 2016

Anna – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great stay
overall experience was great. Have been staying at Gateway since 2014 whenever we visit Hong Kong. Needless to say, will stay here again when we are back next year.
Data recenzji: 14 sierpnia 2016

Reginaldo – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Continental Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Our experience 2016
We"ve been regular guests of the hotel for four years now. Still, we have nothing to complain.
Data recenzji: 02 sierpnia 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: