Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2820 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,5
  • Udogodnienia 9,4
  • Lokalizacja 8,2
  • Komfort pokoju 9,2
  • Obsługa 9,3
  • Wart swojej ceny 8,6
  • Jedzenie/Posiłki 8,5
Sortuj wg

Paolo – Kanada
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój ICON 36 z 2 łóżkami pojedynczymi lub łóżkiem typu king-size, smartfonem i widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
4th time
Love this hotel which is why I stay here every time in HK.
Data recenzji: 04 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

BUN – Malezja
Podróże służbowe
Pokój typu Twin/Pokój z łóżkiem typu king-size „Club 36” – z widokiem na miasto i dostępem do klubu
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
club room
Club lounge staff were rude and disrespectful. Totally an above and beyond experience to the bottom pit.
Data recenzji: 01 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Arttu – Finlandia
Podróże z partnerem
Pokój z łóżkiem typu king-size/Pokój typu Twin ICON 36 z widokiem na port
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Fantastic
Great hotel, great service, great restaurants, awesome views, pool and gym are top notch. Really friendly staff and everything works. Only downside is the distance to the nearest metro station. Hotel offers complimentary bus transport to the nearest station, so it's really worth learning to use it as much as possible as it will save time and legs. Also grabbing a cab is a good option from the hotel.
Data recenzji: 30 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yuen – Hongkong
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój z łóżkiem typu king-size/Pokój typu Twin ICON 36 z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
OK
OK
Data recenzji: 30 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Raimund – Niemcy
Podróże z partnerem
Apartament typu Club 80 Suite ze smartfonem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great Suit Room
The suit room and the club service was too good :-) My wife and I had difficulties leaving the hotel - we just enjoyed staying in ICON, enjoying the labour view, the club atmosphere - and the good room service . . we had great 3 days . .
Data recenzji: 18 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mark – Australia
Podróże służbowe
Pokój z łóżkiem typu king-size/Pokój typu Twin ICON 36 z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Excellent Overnight Stay
I had a delayed flight and Icon made my unexpected stay in HK very enjoyable. 100% recommend this hotel.
Data recenzji: 18 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sojin – Korea Południowa
Wycieczki w pojedynkę
Pokój z łóżkiem typu king-size/Pokój typu Twin ICON 36 z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Good
Godd hotel
Data recenzji: 15 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Simon – Wielka Brytania
Podróże służbowe
Pokój z łóżkiem typu king-size/Pokój typu Twin ICON 36 z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Good hotel
Enjoyed my stay. Staff and facilities are excellent. One suggestion for improvement is to remove the heavy wooden front doors. They are hard to open and also enclose the lobby somewhat for the outside and you cannot see if someone is behind them when you push them open. Some glass door options would really improve the lobby area.
Data recenzji: 09 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Peter – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój z łóżkiem typu king-size/Pokój typu Twin ICON 36 z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Good Job!!
MTR is quite far from the hotel. Approximately 15-20mins walk with young kids. If you are going to HK island, you need approximately 5-10mins walk in the MTR to the HK island platform/line. Apart from that, very good.
Data recenzji: 01 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

jeayong – Korea Południowa
Podróże z partnerem
Pokój ICON 36 z 2 łóżkami pojedynczymi lub łóżkiem typu king-size, smartfonem i widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Good
The staff were very friendly
Data recenzji: 29 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: