Wspaniały 8,3
na podstawie 669 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 669 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Udogodnienia 8,3
  • Lokalizacja 9,2
  • Komfort pokoju 8,6
  • Obsługa 8,3
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

bella – Tajwan
Podróż z partnerem
Pokój G600 LKF o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Good location, friendly staff, average security.
Big room, big bathroom, convenient location
Very good
Data recenzji: 01 października 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Andrew – Singapur
Podróżujący służbowo
Pokój G600 LKF o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Nice room decor
Proximity to Central offices
Room decor was nice. Stayed on high floor so had good view. Only issue I have is that they joined 2 single beds to make a king, so can't lie in the middle
Data recenzji: 17 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ma – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój G600 LKF o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Almost there
Location, location, location
1. The room we stayed in smelled like Cigarette. 2. The room didn't come with wifi. 3. The staff weren't as accommodating.
Data recenzji: 14 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

CHIH – Tajwan
Podróżujący służbowo
Dwuosobowy pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Good
Clean, location , night life
Data recenzji: 11 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ignatius – Singapur
Podróżujący służbowo
Pokój G600 LKF o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Quick Stay
Location
My room was above the street with pubs. I was not able to sleep with all that noise that lasted till 4am.
Data recenzji: 05 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Thantawan – Tajlandia
Indywidualni podróżujący
Pokój G600 LKF o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
good
The hotel is in a very nice design and new. I would suggest you could have a really good experience staying at this hotel and due to having the best location of Lan kwai Fong.
Data recenzji: 17 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Thantawan – Tajlandia
Indywidualni podróżujący
Pokój G600 LKF Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
I have been impressed by attentive service at Here
The hotel is in a very nice design and new. I would suggest you could have a really good experience staying at this hotel and due to having the best location of Lan kwai Fong.
Data recenzji: 17 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Azerina – Malezja
Indywidualni podróżujący
Pokój G600 LKF o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Good location and friendly staff
Location, room and friendly staff
Had a great stay in a nice room with the printer n fax machine . Easy access to the shops in Queen's road
Data recenzji: 14 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Phannapa – Tajlandia
Podróż w większej grupie
Pokój G600 LKF o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
great location in LKF
location, big room, party
it was such a nice place for people who loves party. However it was very noisy at night till 3am.
Data recenzji: 27 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

tanakrit – Tajlandia
Indywidualni podróżujący
Pokój G600 LKF Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Over priced, cheap shower head, room wasn't ready
Slippers
overpriced room
Data recenzji: 27 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: