Wspaniały 8,1
na podstawie 1977 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 1977 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,5
  • Udogodnienia 8,5
  • Lokalizacja 8,1
  • Komfort pokoju 8,3
  • Ocena personelu 8,3
  • Wart swojej ceny 7,8
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

Pui – Hongkong
Podróż z partnerem
Deluxe Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nice
Very clean and tidy, good view
Data recenzji: 08 września 2016

Loh – Singapur
Indywidualni podróżujący
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Data recenzji: 08 września 2016

teruhiko – Japonia
Podróż z partnerem
Residence Club Deluxe King or Twin Room
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Data recenzji: 06 września 2016

Karla – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe Floor Superior Twin Room
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Data recenzji: 06 września 2016

KOK – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
nice
very nice hotel and good location
Data recenzji: 06 września 2016

Sami – Finlandia
Podróż z partnerem
Residence Club Deluxe King or Twin Room
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Data recenzji: 02 września 2016

REBECCA – Australia
Podróż z partnerem
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Data recenzji: 02 września 2016

YUE – Kanada
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament typu Deluxe Harbour
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Data recenzji: 25 sierpnia 2016

Kwok – Wielka Brytania
Rodziny z małymi dziećmi
Premium Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
5*hotel
Their isn't much I can complain about. The only thing I can say is the room can do with a refurbishment. It's still look quite good tho
Data recenzji: 02 sierpnia 2016

Yan – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe Floor Deluxe King or Twin Room
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
good location
location is good, wifi is fine for us. Breakfast not much choice.
Data recenzji: 02 sierpnia 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: