Wspaniały 8,1
na podstawie 1979 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 1979 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,5
  • Udogodnienia 8,5
  • Lokalizacja 8,1
  • Komfort pokoju 8,3
  • Obsługa 8,3
  • Wart swojej ceny 7,8
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

Justin – Singapur
Indywidualni podróżujący
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
i love the handy phone!
will come again! definitely!
Data recenzji: 09 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Daniel – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe Floor Superior Twin Room
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good stay
Definitely value for money. We were not assigned a room with harbour view but that's ok as we were out most of the time. The housekeeping ladies were friendly and engineering issue was rectified promptly. The boy stationed at the pool should pay less attention to his mobile phone and be more service oriented.
Data recenzji: 09 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Pui – Hongkong
Podróż z partnerem
Deluxe Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nice
Very clean and tidy, good view
Data recenzji: 08 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Loh – Singapur
Indywidualni podróżujący
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Data recenzji: 08 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

teruhiko – Japonia
Podróż z partnerem
Residence Club Deluxe King or Twin Room
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Data recenzji: 06 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Karla – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe Floor Superior Twin Room
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Data recenzji: 06 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

KOK – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
nice
very nice hotel and good location
Data recenzji: 06 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sami – Finlandia
Podróż z partnerem
Residence Club Deluxe King or Twin Room
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Data recenzji: 02 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

REBECCA – Australia
Podróż z partnerem
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Data recenzji: 02 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

YUE – Kanada
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament typu Deluxe Harbour
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Data recenzji: 25 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: