2015
Bardzo dobry 8,0
na podstawie 8022 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 8021 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,0
  • Komfort pokoju 8,3
  • Ocena personelu 8,3
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,7
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

JOHN – Wielka Brytania
Podróżujący służbowo
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Good location
Good value. Recommended
Data recenzji: 12 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Serena – Hongkong
Podróż z partnerem
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Reasonable price with convenient location
Good price and it's great that we could have a seaview room at 19/f
Data recenzji: 11 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Teong – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem z widokiem na port
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Wise choice
Cheap, good view,
It's definitely worth for dollar, very comfy hotel! Will stay more nights here in future!
Data recenzji: 11 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

JISEON – Korea Południowa
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy z dwoma łóżkami z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Very kindly and clean
If my frieds will go hongkong, i recommendation to them! Very Clean and All staff kindly. I want to visit next time. Thanks for my Trip makes good better!
Data recenzji: 09 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jiyeon – Korea Południowa
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: marzec 2016
cost effective!
I live to take the tram in HK and prefer HK island to TST as I feel this neughborhood is more local and less crowded. So I used to stay in Wanchai, but this time I chose this hotel as it's not very far from Central and has easy transportation access, including the tram and MTR as well. The room condition was okay and staff helpful.
Data recenzji: 09 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Clara – Singapur
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy z dwoma łóżkami z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Clean and Tidy
Great cleanliness, neat and new
Data recenzji: 08 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Chengcheng – Chiny
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem z widokiem na port
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
very valueable hote
location is convenient, friendly staff, clean room
Data recenzji: 07 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

brigitte – Kanada
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z dwoma łóżkami z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: marzec 2016
A great choice and cheap for Hong Kong standards.
View from the room, location and room size.
A great choice for Hong Kong. The location in Sheung Wan/Central is great quite close to MTR and a short walk to SOHO, good area for restaurants and a few nice bars. The room was very nice with a full wall of windows which really helps to make it seem bigger. Bathroom was clean and efficient but not huge. The hotel is nicely designed and very comfortable, quite good value for the money relative to Hong Kong price/standard. I would stay again.
Data recenzji: 07 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Nattakit – Tajlandia
Podróżujący służbowo
Pokój standardowy z dwoma łóżkami z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Too small bathroom
Location, Staff, Clean
Quite good. Except bathroom which is too small. Twin beds are too close seem like as single bed.
Data recenzji: 07 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Joseph – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem z widokiem na port
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Short stay
Cleanliness, value, efficiency
I had a harbor view on the top floor. Check in and out was easy and quick. Rooms a bit small but very tidy. Was a little bit removed - about 10 min walk to MTR. This means the neighborhood is a little more quiet though so there are advantages. Might be a bit tight for couples and families but I was pleased with my choice.
Data recenzji: 07 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: