2015
Bardzo dobry 8,0
na podstawie 8020 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 8021 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,0
  • Komfort pokoju 8,3
  • Ocena personelu 8,3
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,7
Sortuj wg

Lai – Singapur
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
rooms are spacious n tidy. Location is convenient
Tidy, staff are helpful. Seaview is excellent.
Good n comfort stay. Will book this hotel again next time.
Data recenzji: 23 sierpnia 2015

Alycia – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size i widokiem na miasto
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Wonderful hotel and location
Location, staff friendliness, cleanliness
I was really happy with my stay here, it was right next to the subway station and it was convenient for getting around from place to place. Staff was super friendly and multilingual, and my room was very clean. Price was also great for the service I got, and there was a Starbucks right on the ground floor. Several banks nearby as well. I would come back again here if I visited the area again.
Data recenzji: 21 sierpnia 2015

Ka – Chiny
Podróżujący służbowo
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Good Location and comfortable
Nice environment, good location and and comfortable
Satisfactory
Data recenzji: 21 sierpnia 2015

Joanna – Indonezja
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy z dwoma łóżkami z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Affordable, clean and direct links to transport
Affordable, value-for money, accessible
Data recenzji: 21 sierpnia 2015

Teik – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem z widokiem na port
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Middle standard
3 star services
Data recenzji: 20 sierpnia 2015

Kah – Singapur
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Very basic hotel
Cheap, clean rooms, decent shower
The hotel is pretty far from the MTR so can be quite inconvenient. The staff is very inflexible - I wanted to change my hotel booking guest name but that warrants a complete forfeit; asked if I could instead pay a penalty fee but was refused. Also asked to change the queen bed to single bed but had to pay extra. The iclub hotel which was of the similar price seems more value and location is better (nearer to the MTR).
Data recenzji: 19 sierpnia 2015

Norman – Singapur
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Basic Hotel!
Locality, Simple chheck-in and checking-out.
I had a comfortable stay on this no frills hotel. Would like to stay here again.
Data recenzji: 19 sierpnia 2015

Nada – Nowa Zelandia
Podróżujący służbowo
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Nice hotel
Good location
Data recenzji: 17 sierpnia 2015

June – Malezja
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy z dwoma łóżkami z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
ok
friendly, clear, nicely
Near the xi ying pan
Data recenzji: 15 sierpnia 2015

ann – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Pleasant stay in Ibis
Location, shuttle service, corner room with sea view
Data recenzji: 15 sierpnia 2015


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: