2015
Bardzo dobry 8,0
na podstawie 8021 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 8021 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,0
  • Komfort pokoju 8,3
  • Obsługa 8,3
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,7
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

Karn – Tajlandia
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2014
Value for money accommodation
Staff, Cleanliness, Simple Decoration
Nice and pleasant stay. Will come back again.
Data recenzji: 10 grudnia 2014

SEOKBIN – Korea Południowa
Podróż z partnerem
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
good nice
good nice feel good
just ok everything
Data recenzji: 09 grudnia 2014

Franco – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Clean rooms with helpful staff.
Clean room. Friendly staff and location.
Excellent! The free shuttle service to the MTR station made our stay very convenient and accessible to our itinerary such as shopping malls and Disneyland. I would highly recommend the place . Friendly and helpful staff also as they attendes to all my needs. Kudos to the housekeeping staff and front desk for being attentive and assisted me with all my needs.
Data recenzji: 08 grudnia 2014

Ma – Filipiny
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem z widokiem na port
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Hong Kong with Family and Friends
Location is near the tram and bus station. Room was clean. Relatively cheaper compared to other hotels with a very good location.
Stay was very good. Staff are very friendly. Harbour room is worth the upgrade. Room was clean with the basic amenities we need. Starbucks is just downstairs. Hotel is near the Ferry station going to Macau and walking distance to restaurants.
Data recenzji: 08 grudnia 2014

Jim – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Good location
Very helptul staffs, next to tram line and ferry terminal to Macau
Data recenzji: 08 grudnia 2014

Eyal – Belgia
Podróżujący służbowo
Pokój standardowy z dwoma łóżkami z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Very nice room but small
Nice room, good location and good price
Just good location, good price and clean hotel but room is too small
Data recenzji: 07 grudnia 2014

minwei – Tajwan
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem z widokiem na port
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
the room is nice.
good
Data recenzji: 05 grudnia 2014

James – Kanada
Podróż z partnerem
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Good time
location, price, clean
excellent
Data recenzji: 03 grudnia 2014

Sungsik – Korea Południowa
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2014
good swiming pool hotel
good swiming pool and good room condition, good location
room was not small(balcony room) and good condition.. good swiming pool.. good location to entertainment area.
Data recenzji: 03 grudnia 2014

Peter – Stany Zjednoczone
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój standardowy z dwoma łóżkami z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Bang for the Buck!
Clean, good location, value
This hotel is Clean, in a good and convenient location, and good value for the money.
Data recenzji: 02 grudnia 2014


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: