Bardzo dobry 7,8
na podstawie 5987 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 5987 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,2
  • Udogodnienia 7,8
  • Lokalizacja 7,4
  • Komfort pokoju 8,2
  • Obsługa 8,2
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

Xiwen – Chiny
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
One of the best hotel brands in Hong Kong.
Service, Location and Cleanness.
Data recenzji: 11 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Li – Hongkong
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Nice hotel which has been there for many times
nice staff, good cleaning and comfort room
Overall it is a good and nice hotel , however the location wasnt good enough, quite far away from mtr station and CBD. Anyway will go there again.
Data recenzji: 11 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

luke – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Comfortable stay in an excellent comfortable room
Friendly staff, Very comfy bed and ocean view
We had a one night stay at the hotel and were very satisfied. The staff were friendly, I had to print a document and they offered to do this for me and bring it up to my room. The room was excellent and we had a great view of the Harbour.
Data recenzji: 11 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Huizhi – Chiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Comfortable
resonable price good service n direction
its was a nice stay with my families. nice staff good service
Data recenzji: 11 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jingyan – Chiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
It's good
Clean Convenient Near to Disneyland Park
It's great to leave in this hotel, cause this hotel is clean, convenient and not far from Disneyland Park, the service is good.
Data recenzji: 09 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Nicholas – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Great view, close enough to the CBD.
Location, view, comfortable beds
This is a great hotel on Hong Kong island, reasonable price. You need a place to stay on HK Island, you won't get better value than this place.
Data recenzji: 09 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

HIU – Hongkong
Podróże z partnerem
Premium z widokiem na port
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
Business hotel with great sea view
Great sea view, comfort bed & suitable for business traveller
Data recenzji: 08 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Harry – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2012
Nice clean hotel
Good location tram line is a few steps away from the hotel, in a quiet in area
Good value with good size rooms for Hong Kong in a quiet neighborhood
Data recenzji: 08 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sui – Singapur
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
It was excellent
Friendly staff, comfortable room
I enjoyed my stay here because the staff are especially welcoming
Data recenzji: 08 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

TSOI – Chiny
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
Island Pacific Hotel
Beautiful Sea View, Clean room and comfortable room
Data recenzji: 07 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: