Bardzo dobry 7,8
na podstawie 5987 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 5987 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,2
  • Udogodnienia 7,8
  • Lokalizacja 7,4
  • Komfort pokoju 8,2
  • Ocena personelu 8,2
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

Min – Stany Zjednoczone
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
great hotel for business travelers
The hotel has been recently renovated to new and clean decor. The gym was small, but well equipped with modern machines as well as some free weights. The hotel staff were cordial and professional. I have nothing to complain about at this hotel and during this stay. I would stay here again in the future.
Data recenzji: 21 września 2016

Ka – Hongkong
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
nice hotel in general
many restaurants nearby
Data recenzji: 21 września 2016

Chi – Hongkong
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nice hotel, neat and clean
Will stay again
Data recenzji: 19 września 2016

Kriss – Singapur
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Great experience
The hotel is very near to Sai Ying Pun MTR. Check in and check out were fast and efficient, room and bathroom are very clean, staffs are friendly and on the last night of my stay the manager called me to ask for feedback. I was staying at level 22 and the lift was fast (better than other hotel which I had to wait for ages for the lift to reach me). No comment on food and facilities because I didn't tried any of them. Overall experience was great!
Data recenzji: 17 września 2016

Wai – Hongkong
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good
Good
Data recenzji: 15 września 2016

Hee-san – Korea Południowa
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
good hotel for city tour
Great location, staff of this hotel is very kind.
Data recenzji: 12 września 2016

parleeras – Tajlandia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good to stay
Handy man really helpful , resection so friendly. Room was good and clean. Around with good food
Data recenzji: 11 września 2016

rosario – Filipiny
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Excellent experience always!
Data recenzji: 06 września 2016

Alex – Nowa Zelandia
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Very Comfortable
The bed in this room was so comfortable, and the view was fantastic. Even though I didn't order a harbour view. I could see about half city and half harbour. The room is large enough and has nearly everything you need. There is even a clothes line over the bath and an iron, so I could take the opportunity to wash my own clothes. The hotel is close to the MRT and right next to the tram line. It's a nice area with shops and restaurants nearby.
Data recenzji: 26 sierpnia 2016

hua – Hongkong
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
great value for money and great service!
I have stayed in this hotel a few times. Every time it proved to be a pleasant and friendly place in addition to its cleanness and convenience. The staff are very efficient and helpful.
Data recenzji: 25 sierpnia 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: