Bardzo dobry 7,7
na podstawie 1161 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1161 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,1
  • Udogodnienia 7,3
  • Lokalizacja 8,5
  • Komfort pokoju 7,9
  • Ocena personelu 7,7
  • Wart swojej ceny 7,3
  • Jedzenie/Posiłki 6,7
Sortuj wg

Tan – Singapur
Podróże grupowe
Z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
A good getaway
Nice hotel and close to lots of restaurants, cafe and pubs.
Data recenzji: 17 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Christopher – Wielka Brytania
Podróże służbowe
Z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Good value for such a central location
Clean, good value, great location . Would book again
Data recenzji: 14 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yi-Jen – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Excellent experience!
It's a great hotel. We will definitely stay there again next time. Although the room is not big, but it's sufficient and comfortable. The bed is very comfortable and the staff is VERY helpful and friendly. We stayed on the 27th floor facing the mountain. The view is incredible!!! The location is excellent as well. A real 5 star experience.
Data recenzji: 10 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jason – Hongkong
Podróże z partnerem
Z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great price/value
Awesome location, and incredible view of the city. For the price. The bathtub is tiny, but I really can't complain.
Data recenzji: 08 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tsang – Hongkong
Podróże z partnerem
Z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Vacation
Good
Data recenzji: 05 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jon – Norwegia
Wycieczki w pojedynkę
Z widokiem na port
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Convenience at Central
Apart from the aircon in my room (badly in need of overhaul) everything was good about my stay. The room being classed as bay view was a slight exaggeration, but if you put yourself at a certain awkward angle it was possible to see an inch of the bay. The rooms are small but cleverly laid out to maximise usability. May stay again.
Data recenzji: 31 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

MingWei – Tajwan
Podróże służbowe
Z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Good, especially service.
The service is very good. The staff helped me call taxi, take my luggage, or hold the door for elevators.
Data recenzji: 25 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Teresa – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Room
The room is small and the staffs are not very friendly
Data recenzji: 13 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Chinh – Australia
Podróże służbowe
Z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Pleasant stay
Will definitely come back
Data recenzji: 10 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

MingWei – Tajwan
Podróże służbowe
Z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
The location is good
Most of the staff are willing to help the customers.
Data recenzji: 07 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: