Dobry 7,4
na podstawie 4166 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 4166 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,5
  • Udogodnienia 7,0
  • Lokalizacja 8,5
  • Komfort pokoju 7,3
  • Obsługa 7,3
  • Wart swojej ceny 7,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,6
Sortuj wg

Yan – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Good hotel, worth to stay
Great hotel, location and food nearby. It is worth to stay.
Data recenzji: 19 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Shi – Singapur
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój rodzinny czteroosobowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Great location!
Room is big and clean. Very comfortable stay! Location is great, with shopping and food just right below, and MTR is just across the road.
Data recenzji: 18 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Li – Malezja
Podróże grupowe
Pokój rodzinny czteroosobowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Value for money
Overall is good.
Data recenzji: 18 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Chew – Singapur
Podróże grupowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good location
Good location as it is very near to the Prince Edward MTR station and walking distance to all the famous streets. Staff are all friendly and helpful. The housekeeping ladies really did a fantastic job in cleaning our rooms. The only down side for me is that the hotel does not have a gym.
Data recenzji: 18 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

MANSAN – Hongkong
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
ok
ok
Data recenzji: 18 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jeroven – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój rodzinny czteroosobowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good value for money and excellent location
All things considered, this is a good value for money
Data recenzji: 16 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Loh – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój typu Comfort z łóżkiem typu queen-size lub Pokój typu Twin Comfort
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
favorite hangout place
had being to this hotel every time I come to Hong Kong. had a great layover and one of the best location and convenient place for shopping and food. if you want to go China there's a bus station just next to this hotel that travel to major cities in Guangdong area
Data recenzji: 16 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

sim – Singapur
Podróże służbowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
location very good
good clean location
Data recenzji: 15 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

keng – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój rodzinny czteroosobowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Feel more comfortable after the renovation
This is my 3rd times stay in this hotel, due to the location real good. Hotel room has been renovate, more comfortable than last time.
Data recenzji: 15 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

LOKE – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Ont the best hotel in hong kong
It's a nice hotel despite of the room a bit small but with the fast efficiency of the front desk staffs on the check in / check out it's really amazing fast. The cleaness of the room is good. The location of the hotel is easy to find and also good excess to many place with their MTR station just a min away. You can find a lot of eatery stall beside which you can't go hungry in the night. I sure to be back to this hotel next time I visit Hong Kong and introduce it to my friends too.
Data recenzji: 15 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: