Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 614 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,2
  • Udogodnienia 7,1
  • Lokalizacja 7,4
  • Komfort pokoju 7,9
  • Obsługa 8,1
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 6,0
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

judy – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Pokój jednoosobowy typu Studio
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
A pleasant stay
Cleanliness Staff attitude spaciousness
It is a pleasant stay.
Data recenzji: 05 lutego 2015

Honnie – Hongkong
Podróże służbowe
Deluxe z jedną sypialnią
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
soso
comfort polite environment
Data recenzji: 03 lutego 2015

Prabu – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
2night stay at Mia Casa
Accessibility: 3mins walking distant to Kennedy Town MTR & steps away from Tramp line. Plenty of restaurants around.. Room was considered spacious for HK standard wif good shower area.
Generally was good.
Data recenzji: 03 lutego 2015

yu – Hongkong
Podróże służbowe
Studio Deluxe (łóżko dwuosobowe)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
hotel kennedy town
nice staff, near mtr
Data recenzji: 27 stycznia 2015

QIAN – Chiny
Podróże z partnerem
Studio Deluxe (łóżko dwuosobowe)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
nice place
it's a quiet and tidy hotel. close to bus stations and MTR station
great
Data recenzji: 20 stycznia 2015

judy – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Pokój jednoosobowy typu Studio
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
The service apartment is clean, tidy and pleasant.
Location, Staff attitude and size of rooms
It is a very pleasant stay. Staff members are all helpful and rooms are more spacious than those of other hotels at the same price. On the day when I checked out, because the lift was under servicing for an hour. I walked down the stair case. A maintenance staff voluntarily offered to carry my luggage down the stair case and brought me to the lobby. I applaused the service attitude of the hotel staff particualrly this staff member.
Data recenzji: 06 stycznia 2015

Trine – Dania
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Deluxe z dwoma sypialniami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Very good apartment hotel
Nice, clean and freindly service
Data recenzji: 05 stycznia 2015

Diana – Filipiny
Podróże grupowe
Studio Deluxe (łóżko dwuosobowe)
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Comfortable Stay
mini kitchen, room service, shower room
Generally, it was OK. However, most of the front desk staff members did not speak english.
Data recenzji: 04 stycznia 2015

Ivan – Singapur
Podróże z partnerem
Studio Deluxe (łóżko dwuosobowe)
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
overall pleasant stay
1. cleanness 2. in room facilities 3. location
Satisfactory though the room size is on the small side given the hotel rates
Data recenzji: 28 grudnia 2014

Yee – Hongkong
Podróże z partnerem
Studio Deluxe (łóżko dwuosobowe)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Review
Having kitchenette, bed is soft
No hairdryer, too small toilet, the pillow one side not clean enough
Data recenzji: 27 grudnia 2014


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: