Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 821 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,0
  • Udogodnienia 5,9
  • Lokalizacja 8,7
  • Komfort pokoju 6,5
  • Obsługa 6,3
  • Wart swojej ceny 7,3
  • Jedzenie/Posiłki 5,3
Sortuj wg

Randal – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2015
Needs a good cleaning
Location
Walls where dirty along with ceiling, room needed a good cleaning for top to bottom. Did not fell clean at all.
Data recenzji: 04 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

sanjay – Indie
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Not clean
Location
Not good
Data recenzji: 24 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Md – Bangladesz
Wycieczki w pojedynkę
Pokój jednoosobowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Average
location, Easy to access, better stay
Data recenzji: 05 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

KAZUHIKO – Japonia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój jednoosobowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
Good location
Location
Location is good. Price is so cheap. The room is really small. Not clean.
Data recenzji: 07 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Michelle – Filipiny
Podróże z partnerem
Pokój z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
It does the jib for what you pay for
It is really cheap. Location is awesome. It does the job - sleep in, cold a/c, working heater, clean toilet
For people who are conplaining how small it is and no free stuff, i believe they should be reminded if the price tgey paid for. We (2 of us) paid 900php (about 20usd) per day, but we had enough bed pillows a/c heater toilet.. Bldg right across tsim sha tsui mtr, aling nathan road, walking distance to the bay... Will i book again? For a few days, yes. But if going with kids, and intend to stay in the room for some rest/relaxation, this hostel is not meant for that
Data recenzji: 01 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Hui – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój jednoosobowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
strategic location
strategic location,suitable for budget travellers, provide basic needed f
Meet basic expectation of budget stay. hope hotel can handle room clearance as stated time. Managed to check in after 6pm whIch in fact stated allow to check in after 2pm.Get the actual room on the next day after spending one night on the other room temporarily.
Data recenzji: 26 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SOMPHOP – Tajlandia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój jednoosobowy
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Good Location
Good Location, Nice Staff, Easy to goout
Good Location but have to clean the room everyday or 2 days a time
Data recenzji: 06 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SOMPHOP – Tajlandia
Podróże grupowe
Pokój z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Location is Good!!
Location, Nice Staff, Suitable Price
The good location, but staffs have to clean the room everyday or 2 days a time.
Data recenzji: 06 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

erwin – Filipiny
Podróże grupowe
Pokój z potrójnym łóżkiem- 1 podwójne łóżko i 1 pojedyncze łóżko
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Simple Budget Hotel
accessible
we're able to check-in early at 11am,
Data recenzji: 04 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

pornrote – Tajlandia
Podróże grupowe
Pokój z potrójnym łóżkiem- 1 podwójne łóżko i 1 pojedyncze łóżko
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Only location
location
It a hostel small room nothing only room and toilet Lift is alway full have to wait so long Bed for two people it very small just for children If you only come for sleep it will be ok to choose this hostel
Data recenzji: 23 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: