Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 241 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,4
  • Udogodnienia 6,7
  • Lokalizacja 8,5
  • Komfort pokoju 6,5
  • Ocena personelu 6,2
  • Wart swojej ceny 6,6
  • Jedzenie/Posiłki 5,3
Sortuj wg

Aris – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Podwójne łóżko
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2015
nice for stay with low budget
location, clean and cheap
Data recenzji: 16 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Bryce – Nowa Zelandia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Acceptable
Afordability
It was good for value
Data recenzji: 29 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

axcelzepe – Filipiny
Podróże służbowe
Pokój jednoosobowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
nice
value of money, friendly staff
First time,the entry way make us have a little scare. But after first day,we used to the entry way. We are OK and enjoy with i
Data recenzji: 25 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

robin – Wielka Brytania
Podróże służbowe
Podwójne łóżko
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
nice
nice
New london hotel was staring at me so I gave it a try. Very friendly staff and decent price. Room was very clean and I slept very well that night. Will definitely recommend to friends who need a place to crash for the night.
Data recenzji: 16 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

dong – Chiny
Podróże służbowe
Podwójne łóżko
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Budget
clean chep staff
The room clean Friendly staff location
Data recenzji: 13 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kai – Malezja
Podróże grupowe
Pokój z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Suitable for backpacker
The staff is helpful and the location is very convenience
There's few blocks in that particular building. And new london is actually located in block A which is the nearest to the entrance. The room is extremely small but just nice for those backpackers like me - for refreshing and sleep. The bathroom is small but clean. Walking distance to the mtr station and food court. Very convenience. The room rate is reasonable.
Data recenzji: 01 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

emy – Malezja
Podróże grupowe
Pokój trzyosobowy (1 podwójne łóżko i 1 pojedyncze łóżko)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2015
bad experience
staff rude,room scary..very bad experience
Data recenzji: 25 marca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Junho – Korea Południowa
Podróże służbowe
Podwójne łóżko
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: październik 2014
Just for sleep
Budget, location, staff
Umm... This is just for your short stay. Room is very small and is difficult to find. But a staff's role is very helpful for you to trip.
Data recenzji: 22 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

gert – Belgia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój jednoosobowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Smallest room I ever stayed in
value for money
1 bed room was 2mx1.6m small bed, own toilet /shower. Reception is a bit difficult to find. You need to go in the mall and find the 4th elevator. Room itself was located using the 1st elevator(16th floor). On the 16th floor you still need to go up the stairs (building/repair in progress). They way to the room can be difficult to find due to a maze of hallways. Don't expect more than 1 star. Overall satisfied
Data recenzji: 22 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Hooi – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
my stay with New London Histek
its clean, affordable n good location
fastastic n the place is extremely in a good location. worth the amt paid.
Data recenzji: 17 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: