Wspaniały 8,1
na podstawie 2744 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2744 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,5
  • Udogodnienia 7,8
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,2
  • Obsługa 8,2
  • Wart swojej ceny 7,8
  • Jedzenie/Posiłki 7,3
Sortuj wg

Marten – Szwecja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Love Hong Kong great shopping city.
Location close to the shopping nice restaurants check out knutsford terrace
Will definitely stay here again on my next trip to Hong Kong.
Data recenzji: 28 czerwca 2014

William – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie King
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Nice and Clean Room
Location was good for dining and shopping, room is clean.
Data recenzji: 27 czerwca 2014

Zishan – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie King
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Friendly staff but a bit far from the mtr station
Clean, comfortable
Data recenzji: 26 czerwca 2014

Suresh – Indonezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
good and clean
near to shopping area
Data recenzji: 26 czerwca 2014

suchada – Tajlandia
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
clean
good service, clean room and easy to find the hotel
good service mind, clean room
Data recenzji: 25 czerwca 2014

Leyna – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Great.
Great location, friendly staff, clean room.
It was fantastic until I realise I had to pay for WIFI in the room and its only free at the lobby with everyone crowding to use it. Great stay nonetheless, room was clean and very comfortable. Great location and friendly staff!
Data recenzji: 25 czerwca 2014

Chee – Malezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
It's a third time I stay in this hotel
Convenient location to access public transport, great breakfast and friendly staff.
Overall performance from this Hotel is good.
Data recenzji: 24 czerwca 2014

ee – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Good
Location location location
Perfect, good location. Easy access to mtr. No complain
Data recenzji: 23 czerwca 2014

CHUN – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie King
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Nice and comfy
Cleanliness
Data recenzji: 22 czerwca 2014

CHAN – Singapur
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Enjoyed our stay very much.
Big comfy bed and conveniently located off Nathan Road.
Room was nice and comfortable. Make up room service was prompt. Staff were polite. Overall a pleasant experience.
Data recenzji: 22 czerwca 2014


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: