Bardzo dobry 7,9
na podstawie 1334 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1334 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,5
  • Udogodnienia 7,8
  • Lokalizacja 6,9
  • Komfort pokoju 8,3
  • Obsługa 8,5
  • Wart swojej ceny 8,1
  • Jedzenie/Posiłki 6,8
Sortuj wg

Jiak – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe Studio
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
nice and clean hotel
nice and clean hotel
Data recenzji: 15 lipca 2016

hong – Hongkong
Podróż w większej grupie
Apartament rodzinny
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
pretty good, except the air conditioner
highly recommand, nice staff, good location it was quite hard to control the air conditioner tempture
Data recenzji: 04 lipca 2016

JEFFRY – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój z dwoma łóżkami Studio
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Excellent Hotel
-Deluxe Studio Room is Great for Family Holiday -Free Mini Bar everyday -Free Breakfast everyday -Free Snack Time at 17:00 everyday -Hotel located between 2 MTR routes. -Many Restaurants and Supermarket nearby -Staff are helpful and friendly
Data recenzji: 28 czerwca 2016

Wei – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament rodzinny
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good
Good stay with free laundry available to use
Data recenzji: 23 czerwca 2016

Michel – Kanada
Podróż z partnerem
Deluxe Studio
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Spacious room
Great value for money.
Data recenzji: 04 czerwca 2016

ng – Singapur
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament rodzinny
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2016
Cosy envirnoment stay though its location at night is not so safe, friendly and approachable staff.
we only manage to enjoy breakfast during our stay as most of time is out exploring for more foods. Good to have a basket of fruits for room guest. Maybe there is a option to replace beer to mineral water.
Data recenzji: 03 czerwca 2016

Suthipong – Tajlandia
Rodziny z małymi dziećmi
Studio z widokiem na morze
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Good for Family
Nice room, service-minded staff with real Hong Kong location.
Data recenzji: 18 maja 2016

Eva – Indonezja
Podróż w większej grupie
Apartament rodzinny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
All satisfactorily except the housekeeping
The room was nice, small but enough for the 4 of us but the housekeeping need to be upgraded as there was cobweb in our room and until 2pm, there was still no one cleaned our room. The reception was almost always busy. But the location was good as it was near a market so it was easy to buy something or find something to eat
Data recenzji: 30 kwietnia 2016

Louella – Filipiny
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament rodzinny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Hotel has the most helpful staff
More than all the good facilities and the good location, it was the friendly and very helpful staff that made our stay enjoyable!
Data recenzji: 26 kwietnia 2016

HEEYE – Korea Południowa
Podróżujący służbowo
Pokój z dwoma łóżkami Studio
Nocy pobytu: 8. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
I was satisfied with this hotel.
clean room good staff
Data recenzji: 25 kwietnia 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: