Bardzo dobry 7,9
na podstawie 925 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 925 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 7,3
  • Lokalizacja 9,1
  • Komfort pokoju 8,0
  • Obsługa 7,9
  • Wart swojej ceny 7,3
  • Jedzenie/Posiłki 7,3
Sortuj wg

andriany – Indonezja
Podróż z partnerem
Klasyczny pokój z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Location is good
great location
Data recenzji: 14 lipca 2016

Chek – Singapur
Indywidualni podróżujący
Pokój Klasyczny
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Good location and comfortable setting
Right within the shopping and dining district. Close to MTR. Hotel is nicely refurbished and room was comfortable.
Data recenzji: 13 lipca 2016

Michael – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Klasyczny pokój z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Great and new hotel!
Great renovation makes this hotel really spanking new! Location was quite good but could be better (by just 1-2 blocks!) :D
Data recenzji: 12 lipca 2016

silvia – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Klasyczny pokój z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Great
Good Location. Lots of Restaurant dan Shopping Mall
Data recenzji: 12 lipca 2016

Katrien – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój rodzinny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
nice location
nice room & location
Data recenzji: 11 lipca 2016

Pattaravadee – Tajlandia
Podróżujący służbowo
Pokój Premium Deluxe typu Queen
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Good for business trip, Good location, Close to MRT
It's very convenient for me to travel for a business trip. The hotel is located in the center of causeway bay where are close to many nice restaurants and shopping places.
Data recenzji: 11 lipca 2016

Pattaravadee – Tajlandia
Podróżujący służbowo
Klasyczny pokój z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Very close to MRT, Good location for shopping
It's very close to MRT subway which takes only 5 mins to get there. The hotel is located near the shopping areas and nice restaurants. It's very convenient to everyone who is travelling for business or a couple or a family.
Data recenzji: 11 lipca 2016

Glenn – Filipiny
Podróżujący służbowo
Klasyczny pokój z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Quick Business Trip
The hotel stay ok. Unfortunately, I was assigned a room on the 26th floor. There were people working on renovating the floor above me so the racket was horrible. The staff did warn me about this. Anyway, I hope they'll be done soon.
Data recenzji: 07 lipca 2016

Kirati – Tajlandia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój rodzinny
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Good hotel
Great hotel , good location
Data recenzji: 07 lipca 2016

Jessie – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu queen-size i widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
GREAT LOCATION
strategic location, near shopping area
Data recenzji: 03 lipca 2016


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: