Bardzo dobry 7,8
na podstawie 5750 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 5750 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,9
  • Udogodnienia 7,2
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 7,7
  • Obsługa 7,6
  • Wart swojej ceny 7,6
  • Jedzenie/Posiłki 6,8
Sortuj wg

TRACIE – Singapur
Podróże grupowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Great value
Room was spacious and clean. Each room came with an android device whereby we could bring it out for maps navigation and we could utilise this at no charge. The hotel was recently renovated thus its newer. Location was very good as it was just above Jordan MTR station. Highly recommended hotel. Will definitely stay here again in my future trips to Hong Kong.
Data recenzji: 18 września 2016

Philip – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Location
Location is a big plus. However, not able to check in early and no free wifi
Data recenzji: 18 września 2016

WOON – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Very good hotel with excellent location
Good location for food & mtr
Data recenzji: 17 września 2016

KHOO – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
LOCATION AND VALUE FOR MONEY
JUST ABOVE JORDAN MTR
Data recenzji: 16 września 2016

Felicia – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Good
Good location and the room is spacious
Data recenzji: 16 września 2016

Kong – Singapur
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Business hotel in a great location
Prudential is just above the Jordan MTR which is ideal in terms of location. The hotel is targeting business travelers but I feel more and more families are staying at this hotel this year. I got a free upgraded to a suite, a very nice gesture by the hotel.
Data recenzji: 15 września 2016

Kim – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
mtr station
near mtr station, renovated room but still on going
Data recenzji: 14 września 2016

Louis – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
functional hotel
great location. clean room. helpful staff.
Data recenzji: 14 września 2016

Sathian – Tajlandia
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
recommend
not satisfy withwaiting time for check out and taxi
Data recenzji: 13 września 2016

Marites – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
nice hotel
the room is spacious for 2 persons. location us very good. fast wifi. the phone provided is very helpful
Data recenzji: 13 września 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: