Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 6236 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 7,7
  • Lokalizacja 9,1
  • Komfort pokoju 7,8
  • Obsługa 7,7
  • Wart swojej ceny 6,9
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Sortuj wg

Lim – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Convenient for short trip
The counter staff are very friendly. They offered us bathing facility at no cost. It is a very considerate move. Will consider to come back again in next trip to HK.
Data recenzji: 23 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Dewi – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Quite Nice
I booked 1 single bed, but 1 got twin bed. But since the bed is quite large so its ok.
Data recenzji: 22 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Shawn – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Nice place to stay
Though it was a just a night stay in the hotel due to my late arrival Hong Kong. i have a good impression in their service as I did a last minute booking with them and i actually made a mistake in the check in date. The staff did the necessary amendment accordingly. Cleaniness of the hotel is good! A good place to stay put at on the airport
Data recenzji: 21 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Charles – Stany Zjednoczone
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem Queen lub 2 łóżkami pojedynczymi
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Near HKG airport
good value
Data recenzji: 21 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Adipong – Tajlandia
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie z dodatkowym łóżkiem
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Perfect hotel
Recommend to stay here
Data recenzji: 20 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Adipong – Tajlandia
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
We love to stay at this hotel
Perfect.
Data recenzji: 20 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Anupong – Tajlandia
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
good
good
Data recenzji: 19 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Nicholas – Wielka Brytania
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Convenience
The hotel is very close to the airport, so it is very convenient if you need to have an overnight rest before catching the next flight.
Data recenzji: 19 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

amy – Singapur
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Necessary
My flight booking made a stay necessary and this did the job. Simply because the passenger lounges with showers in the airport were so expensive that it made this choice a better option. Worth it to have a shower and a swim before getting back on the plane and continuing the journey. Very easy to walk to from the airport, even late at night. Felt safe.
Data recenzji: 18 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Richard – Wielka Brytania
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem Queen lub 2 łóżkami pojedynczymi
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Convenient
Good hotel if you have early flight. Nothing to write home about but quick check in and check out and room was comfortable And quiet. Perfect
Data recenzji: 16 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: