Powrót do informacji o hotelu

Wspaniały 8,3
na podstawie 1118 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 1118 recenzji
  • Warunki w hotelu/Czystość 8,6
  • Udogodnienia 8,3
  • Lokalizacja 8,5
  • Komfort pokoju 8,4
  • Ocena personelu 8,4
  • Wart swojej ceny 7,8
  • Jedzenie/Posiłki 7,8
Zweryfikowane recenzje

LIU Y.
Chiny
01 maja 2015
住过几次啦
位置 环境 服务
住过几次了,感觉不错,性价比ok

Rong F.
Stany Zjednoczone
28 lutego 2015
舒适酒店
服务、诚信、环境
这间酒店无论地点、内部环境、服务都非常好,诚信非常好,我退房后忘记带走内装有很多现金和护照的袋,当我回头再找时,被告知已由客房服务员交由管理层保管,当我取回时一分不少,非常感谢酒店的员工,酒店应为有这样的员工而骄傲,我会继续入住帝苑,并介绍更多的朋友入住。

yong J.
Chiny
24 lutego 2015
物有所值
位置,干净,价格
可以,WIFI最好直接使用!

hongjun Z.
Chiny
21 lutego 2015
酒店老
位置价格
总体还行,但旧了点。

shuya C.
Tajwan
15 sierpnia 2016
服務跟星級不符
酒店對房客不應該有差別,但是不知道是不是因為太多中國人住了,感覺好像也被當中國人而且有差別待遇了,在前台check out時也有種莫名其妙的感覺,最後只收了房卡,打了電話確認房間使用情況也沒有給任何收據或者說明就看著下一位房客了 一開始要轉接頭等了10分鐘再打第二次電話才送過來 同樣的價錢下次不一定會再去住

Cheung K.
Hongkong
21 lipca 2016
泳池景觀美
客房房間細,但酒店的室外泳池景觀可看到維港,很美麗,但房間沒有 wifi

Wai L.
Chiny
20 lipca 2016
服務非常好,晚上我需要紅酒刀,職員很快就送到房間.
因為我自己早到咗攞房間,但係職員都好有禮,說盡快比房間我,令我不需要等久,真係真得一讚,還有如果雪櫃裏的飲品免費勍好了.

WA C.
Chiny
06 czerwca 2016
房間清潔舒適, 位置適中.
房間清潔舒適, 酒店頂樓有游泳池, 健身室, 可以看到維港景致. 酒店距離地鐵" 尖東"站只需要幾分鐘步行距離. 酒店樓下附屬的餅店也不容錯過, 著名的"蝴蝶餅" 很美味, 值得購買.

SIU L.
Hongkong
06 czerwca 2016
自助餐厅厨房正正在房间下面 低楼层油烟味重
前台服务员效率是高的 可是好冷漠 省得跟你多说一句 退房时要求一张住宿单据 前台说不会给 自己跟Agoda取 我住过尖沙咀好多同级别的酒店都有的 费解 搞卫生的不会问你要不要搞卫生 只要你不在房间 他们就自己进来 上网嘛 不是全部免费的 有些房型免费 有些要收HKD150 预定时要留意 行李生很给力 赞 总体来说 酒店之所以收取这个价格其实是因为设施齐全 你不需要到外面去就能解决吃饭喝酒跟娱乐 如果你不需要使用酒店任何设施 可能会觉得贵了点

Ting W.
Tajwan
01 czerwca 2016
清潔
舒適


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: