Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 5078 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,6
  • Udogodnienia 6,8
  • Lokalizacja 8,4
  • Komfort pokoju 7,1
  • Ocena personelu 7,1
  • Wart swojej ceny 7,4
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

Keng – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Silka Seaview Hotel review
Facilities generally good . One setback is that the drainage for the bath is slow resulting in us standing in a pool of water during bath.
Data recenzji: 30 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SIEW – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
A bit of disappointment
Location, Ease of finding food, Ease of getting taxi
Good location as the place of interest are within walking distance or 1 train station away. The temple street which opens in late afternoon is just beside the hotel. You can catch a taxi 24 hours just outside the hotel, that makes my early morning trip to airport a breeze. The furnishing of hotel room looks tired and would need some refurbishment. The room is relatively small(although I am already prepared that hotel room in HK is small) and the bed is too hard for me.
Data recenzji: 30 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Dinaria – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Bad
No heater at all
Data recenzji: 29 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

hazel – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Great location especially in yau ma tei and mongkok area.
Very near mongkok, temple street and shanghai street. There's a temple - Tin Hau temple right across the hotel.
Data recenzji: 29 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Charmaine – Filipiny
Podróż w większej grupie
Przylegające Pokoje typu Standard
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Family vacation
They clean the room every morning. No need to ask them. Toiletries are free. Handyphone and wifi are free.
We booked last Jan. 25-28, 2016 in this hotel and this is the cheapest hotel that I can find. I know hostel and guesthouse are also cheap however we want to stay at the hotel and can still guarantee our safety and comfort especially if you are travelling with children and older people. The room is nice but not so big. But still the space is enough. We enjoyed staying here at silka sea view, it is also a minute walk to mtr and other stores.
Data recenzji: 29 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Andre – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
good location, reasonable price
location, price, staff
staff were helpful, location is good. manage your expectation for a 3 star hotel
Data recenzji: 29 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ai – Malezja
Podróż w większej grupie
Przylegające Pokoje typu Standard
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Poor staff services and poor facilities
Receiptionist service was not helpful and normal hotel facilty do provide bottle drinking water per day however silka hotel do not offer this.
Data recenzji: 28 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Roderick – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
satisfied
location
Perfect
Data recenzji: 28 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Soon – Singapur
Podróż z partnerem
Przylegające Pokoje typu Standard
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Good location.
Expected small rooms but clean and well equipped. Some good eating places nearby. We booked inter connecting 2 rooms but were told not available tho they gave us 2 rooms next to each other. will stay here agsin.
Data recenzji: 26 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ting – Hongkong
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Nice, clean and good value
Nice, clean and good value
Data recenzji: 25 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: