Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 5078 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,6
  • Udogodnienia 6,8
  • Lokalizacja 8,4
  • Komfort pokoju 7,1
  • Ocena personelu 7,1
  • Wart swojej ceny 7,4
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

Leong – Malezja
Podróż w większej grupie
Przylegające Pokoje typu Standard
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Room was not same as description in agoda.
Location
Data recenzji: 07 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ahmad – Brunei Darussalam
Rodziny ze starszymi dziećmi
Przylegające Pokoje typu Standard
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Average
Average
Location..ok
Data recenzji: 05 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

MING – Malezja
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2015
good price for the location
location,price,smartphone
it was overall good just dissapoonted got a room with 2 single bed when i am alone,if really their other rooms is all occupied then is understandable.
Data recenzji: 05 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Michael – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
good experience
clean, location, friendly staff
It does provide a free mobile phone with free wifi access to bring around. Room is too small other than that everything is still quite good.
Data recenzji: 03 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Vincent – Singapur
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2015
2nd Stay! Good and pleasant but small rooms
Location, Size and Room functionality
The hotel is very accessible to the mtr and shopping area. Rooms are clean, but small and compact. The free use of mobile phone with internet is very helpful but not needed. I have enjoyed my stay as usual but was hoping to have an upgrade since I am a hotelier myself next time. Will definitely come back next time I visit Hongkong!
Data recenzji: 30 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Au – Hongkong
Podróżujący służbowo
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2015
clean cheap covenient
clean cheap covenient
clean cheap covenient
Data recenzji: 30 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tan – Singapur
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Acceptable
Location, cleanliness
Data recenzji: 28 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Charles – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2015
good!
near mtr, free use of phone, and accommodating staff.
I'll go back again here!
Data recenzji: 27 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

CHIN – Chiny
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2015
a comfortable and conveniently located hotel
comfy and coveniently located at one of the busiest areas, friendly and helpful staff, nice surprise - offering a mobile phone for local use during stay
Data recenzji: 25 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Fong – Singapur
Podróż w większej grupie
Przylegające Pokoje typu Standard
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Rooms are too cramp
Free usage of mobile phones, near to train station and free shuttle bus
We were surprised that complimentary drink bottles were not provided. We booked the adjoining rooms but we're given two separate rooms instead. Front desk staff was rather slow in processing check out on our last day.
Data recenzji: 25 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: