Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 5078 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,6
  • Udogodnienia 6,8
  • Lokalizacja 8,4
  • Komfort pokoju 7,1
  • Ocena personelu 7,1
  • Wart swojej ceny 7,4
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

Koh – Singapur
Podróże grupowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: październik 2014
small room but good location
good location, friendly and helpful staff, well equipped toilet
rooms was a little too samll, but location was within 5 min walk to mtr station, with convenience store nearby.
Data recenzji: 07 października 2014

Xian – Singapur
Podróże grupowe
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
comfortable
location, comfort, convenience
comfortable, very convenient
Data recenzji: 04 października 2014

Thanh – Wietnam
Podróże służbowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2013
normal hotel
price, location, relax
normal hotel
Data recenzji: 03 października 2014

Ivan – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
Good location and hotel for budget traveller
Location, Cleanliness, Affordable
There were three of us, me and my parents. Didn't want to waste money on another room as we were there for only 1 night hence we checked in 3 person per room. No extra charge but no extra bed cause the space between the 2 beds had a table. I slept on the floor with comforter. No problem at all. There was a night market near the area and MTR was within walking distance.
Data recenzji: 02 października 2014

KWOK – Singapur
Podróże służbowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Good
Location, price
Good
Data recenzji: 02 października 2014

Hui – Singapur
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
easy access convenient and clean hotel
easy access, lots of food around and clean hotel
this is my 2nd time staying in the hotel, everything is good.
Data recenzji: 29 września 2014

Xiao – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
good
location is good
shopping around the area.
Data recenzji: 27 września 2014

sonny – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
good location,good value for money
good location, nice staff, value for money
Data recenzji: 27 września 2014

Kaijun – Chiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Small room
room facilities is complete. store around the hotel.
i think the double room is so small, and hotel sevice is okay.
Data recenzji: 26 września 2014

GLADYS – Filipiny
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Location, Internet Connection and Cleanliness
location, internet connection, cleanliness
I am happy thats I read comments and reviews first before booking this hotel. Hotel location is very accessible too. Internet connection and cleanliness was good.
Data recenzji: 26 września 2014


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: