Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 5078 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,6
  • Udogodnienia 6,8
  • Lokalizacja 8,4
  • Komfort pokoju 7,1
  • Obsługa 7,1
  • Wart swojej ceny 7,4
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

ZHIQIANG – Chiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Bad service
No comment! The service carries on different level between the cumstomers from foreign countries and mainland china!
Data recenzji: 18 sierpnia 2016

ZHIQIANG – Chiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Good
Service is so bad! They look down upon the customers coming from mainland china!
Data recenzji: 18 sierpnia 2016

Huong – Malezja
Podróże grupowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Center of city, convenient to everywhere
Didn't expect much on Hong Kong hotels. Overall acceptable. Good location. The bonus point is the hotel provide mobile phone with data, with free calls which ease our trip so much more.
Data recenzji: 17 sierpnia 2016

moshir – Chiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
I got an upgrade from the hotel that was a really nice surprise...the room was clean and nice to sta
I got an upgrade from the hotel that was a really nice surprise...the room was clean and nice to stay in and the location is perfect
Data recenzji: 15 sierpnia 2016

Ivy – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Lots of eateries nearby.
Very good location, will stay again.
Data recenzji: 15 sierpnia 2016

Shirley – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Enjoy my stay there. Staff are helpful.
Thanks to Karena & another female staff J on evening duty when I was staying there. J was helpful in providing info about transportation to Macau & other sightseeing areas. Thanks to the housekeeper who cleans my room 1703 daily. Will stay again.
Data recenzji: 14 sierpnia 2016

Perfecto – Filipiny
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Accessible hotel
Suggestion: For the hotel rate, they should at least offer complimentary drinking water and complimentary breakfast:-)
Data recenzji: 12 sierpnia 2016

Joseph – Filipiny
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Good location
good location. reasonable prize.
Data recenzji: 11 sierpnia 2016

daniel – Indonezja
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
cockroaches inside room
good room n location. but theres roach in my room. so cant sleep well. worried theres other roach
Data recenzji: 11 sierpnia 2016

Thien – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Strategy location
Yau Ma Tei MTR exit C turn right and walk straight until you see a basketball court on your left and turn right and walk straight again until you see the hotel.
Data recenzji: 11 sierpnia 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: