Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 5078 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,6
  • Udogodnienia 6,8
  • Lokalizacja 8,4
  • Komfort pokoju 7,1
  • Obsługa 7,1
  • Wart swojej ceny 7,4
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

Benjamin – Malezja
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Good location, near to MRT but room extremely basic. Room and bathroom are small.
Good location, 8 min walk to Yau Ma Tei MRT. Lobby, room and bathroom are small and not very clean.
Data recenzji: 20 września 2016

Wan – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Close to eatery
Our room toilet was smelly. Called the reception and they send someone immediately to look at it. However, problem not fix and don't have other room to exchange.
Data recenzji: 20 września 2016

Po – Tajwan
Podróż w większej grupie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Goog
Good
Data recenzji: 19 września 2016

DAMLA – Turcja
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Clean and nice room and location is good
Clean and nice room and location is very good to walk around every place. I recommend.
Data recenzji: 19 września 2016

Raymond – Singapur
Podróż w większej grupie
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: luty 2016
Good value and location
Good location near temple street and 5 min walk to mtr. Mobile phone provided was very useful.
Data recenzji: 18 września 2016

Ho – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good location.
Overall the hotel is value for money except the customer services is average.
Data recenzji: 18 września 2016

DHARSHINI – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good place to stay
The hotel is very accessible.. They have provided handy phone which was very useful and helpful during my stay in Hong Kong.. The room was quite small but it was just nice for the two of us.. Very well managed.. But I feel that the receptionists were quite unfriendly.. The nearest MTR station is Yau Ma Tei.. Overall, it's a very good and convenient hotel.. I would definitely stay here in my next visit to HK
Data recenzji: 18 września 2016

Enrique – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Our Second visit to Hong Kong
Near interesting places. Made our visit to Hong Kong very enjoyable.
Data recenzji: 17 września 2016

Sylvia – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
I enjoyed my stay
Very small room but it was all good. Staff is helpful and attentive. location is very near MTR and everywhere else. I enjoyed my stay.
Data recenzji: 17 września 2016

PAN – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Improve a lot
Beside value for money, location and facilities, it is cleaner than my last stay. Looks like a brand new hotel.
Data recenzji: 17 września 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: