2015
Bardzo dobry 7,9
na podstawie 5261 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 5261 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 7,4
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 7,8
  • Obsługa 7,8
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 6,8
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

Khaw – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Consider good location with Handy phone for Premier room
Free baby crib for my premier room but quite squeeze space. Convenient 7-11 n street shops and MTR station just doorstep. Hotel provide free smartphone during stay. But maybe peak date hence I paid for quite costly amount for stay
Data recenzji: 17 czerwca 2016

PNG – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
NA
Nil
Data recenzji: 16 czerwca 2016

Eunice – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Affordable and very convenient
-
Data recenzji: 16 czerwca 2016

lawrence – Filipiny
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Satisfied
2nd time in this hotel but unfortunately this time didn't upgrade my room. Nothing special in the deluxe room only thing is that free mobile to use
Data recenzji: 15 czerwca 2016

Shu – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Lovely stay
The room was nice and Cosy and the staff is very helpful. The location is great as it's just a minute walk to the train station Yau Ma Tei. Good stay and will stay here again! ;)
Data recenzji: 15 czerwca 2016

Yuk – Wielka Brytania
Podróż w większej grupie
Pokój ekonomiczny Plus
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
pleasant stay, great location and friendly staff
It was a pleasant surprise. This hotel provides free cell phone for calls and Internet browsing. The location is excellent, right across Yau Ma Tei MTR Station. There is airport shuttle bus nearby, and also free shuttle to Kowloon Station for Airport Express. I would recommend this hotel.
Data recenzji: 15 czerwca 2016

Tony – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
nice location
I been dealing with them like 4 times already ,so far they upgraded my room this time and I love it .
Data recenzji: 14 czerwca 2016

YAP – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
great location
clean room
Data recenzji: 14 czerwca 2016

YAP – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój typu Premier z bezpłatnym śniadaniem i bezpłatnym WiFi
Nocy pobytu: 9. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
great location
clean room
Data recenzji: 14 czerwca 2016

YAP – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój typu Premier z bezpłatnym śniadaniem i bezpłatnym WiFi
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
great location
clean room
Data recenzji: 14 czerwca 2016


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: