2015
Bardzo dobry 7,9
na podstawie 5227 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 5232 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 7,8
  • Obsługa 7,8
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 6,8
Sortuj wg

Jasmine – Singapur
Podróż w większej grupie
Pokój trzyosobowy Premium
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Good Location
Friendly Staff, Good Location, Nice Hotel
Great
Data recenzji: 17 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

HONG – Singapur
Podróż z partnerem
Apartament Premium
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
First time stay Deluxe Suite
Location.convenient and Efficient
Good except 1st time stay at Deluxe Suite. Not suitable for me. Prefer bigger bedroom and long bath than having the living room
Data recenzji: 17 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Magdelene – Singapur
Podróż w większej grupie
Pokój rodzinny (1 łóżko podwójne + 2 łóżka pojedyncze)
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Review of The Cityview hotel
Near MTR station, local food easily available, provide us a free local phone for usage during our stay
It was a fantastic stay during my a week of stay with my friends.
Data recenzji: 16 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lai – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Location
location
Good
Data recenzji: 15 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ng – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Happy and comfortable stay
Location, convenience, comfort
I stayed at the other wing this time. Room is nice and clean and I love the stay this time. Staff is very attentive and knows I need to store medication! Thumbs up for the service.
Data recenzji: 15 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

HONG – Singapur
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Good value hotel
Location, convenient and friendly
Enjoyable without any problem
Data recenzji: 15 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ming – Singapur
Podróżujący służbowo
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Excellent locatikn
Hotel is a bit old but still ok, room is reasonably big, near to mtr
Data recenzji: 13 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Cholarit – Tajlandia
Podróż w większej grupie
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2015
Great hotel in the Center of the City
Location, Airport Shuttle Service, Value for Money
It was a great stay. The hotel is right at the train station where we can go anywhere. There are lots of shops around so we can get most of our things easily, including sim cards, toiletries and snack for the nights. The hotel is up to the standard. It was clean and equipped.
Data recenzji: 07 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jenifer – Stany Zjednoczone
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Good location
Location location location
Good
Data recenzji: 06 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jenifer – Stany Zjednoczone
Podróżujący służbowo
Pokój ekonomiczny Plus
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
Good location
Location
Good convenient
Data recenzji: 06 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: