2015
Bardzo dobry 7,9
na podstawie 5232 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 5232 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 7,8
  • Ocena personelu 7,8
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 6,8
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

PUNG – Malezja
Podróże służbowe
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Value for Money
Cleanliness , location near to the MTR, walking distance to shopping street
Apart for long check in period, i had a great stay experience with city view hotel. the long waited seen worthwhile as hotel upgraded my stay to deluxe room. And second surprised is i got complementary Fresh Basket of the fruit from hotel on the third day , it was really glad and happy to seen especially after long hour meeting outside. Many thanks for the kindness thought. well it will be my priority choice if returning to HK.
Data recenzji: 26 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

WING – Hongkong
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Good hotel , convinence
food and traffic
Data recenzji: 25 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jeffrey – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój rodzinny (1 łóżko podwójne + 2 łóżka pojedyncze)
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Good stay
Good rooms, close to CBD, good staff
Good stay
Data recenzji: 24 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Dimitrios – Grecja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Great location, staff, value for money
Great location, staff, value for money
Data recenzji: 24 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

tomi – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
nice view
central city
Data recenzji: 24 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Graham – Australia
Podróże służbowe
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Always an enjoyable stay
1. Great value for money. 2. Staff always helpful. 3. Very convenient for the MTR and Natham Road buses
Data recenzji: 22 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Si – Singapur
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Favourite HK hotel
Location, Cleaniness
The hotel located at a very good location, near MRT, walkable distance go Mongkok. The only down side is that the gym and the pool are not hotel's private property, is open to public.
Data recenzji: 22 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

CHAM – Hongkong
Rodziny z dużymi dziećmi
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Very good location.
Location, Clean & Comfortable.
Everytime I visit Hong Kong I'll stay at this hotel. Location is very good. There's direct bus from airport to hotel. MTR is just a stone throw from hotel. The room was clean & comfortable & staff is very helpful too.
Data recenzji: 22 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

JIE – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Bathroom was tiny
Other than location, there I nothing which I feel good abt this hotel. Ok with high room rate for 16sq meters room but the bathroom can't be that small. wash face = splashing water on e flr
This is the 3rd time that I'm staying at this hotel. First 2 were pleasant but this time round, bad. High room rate in exchange for 16sqm room with tiny bathroom n ridiculous small basin (w a latch above to put the glasses). One can't get away feeling dry after brushing / washing face. Absolutely no room. In addition there's no tissue provided in the room, only received a box upon request!
Data recenzji: 19 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Hock – Singapur
Podróże służbowe
Pokój ekonomiczny Plus
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
clean and good location.
good location.
Good. Except for unstable internet connection at t h e old rooms yet to be renovated.
Data recenzji: 19 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: