2015
Bardzo dobry 7,9
na podstawie 5232 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 5232 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 7,8
  • Ocena personelu 7,8
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 6,8
Sortuj wg

Rona – Filipiny
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2014
good but not quite worth for a 4 star hotel
location , courtesy of staff , comfort
good
Data recenzji: 03 grudnia 2014

Angelia – Singapur
Indywidualni podróżujący
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Nothing to complaint about
Good Locations, comfort and convenient
The stay was excellent. good location and public transport to anywhere in Hong Kong is nearby.
Data recenzji: 03 grudnia 2014

leong – Brunei Darussalam
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Honeymoon
Convenience
Data recenzji: 02 grudnia 2014

Henry – Hongkong
Podróżujący służbowo
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Great Location!
Location, Okay Dinning Option and Friendly Staff
I was here for a short business trip and enjoy the stay in this hotel. But I want to point out that, the recreation facility of the hotel is actually associate with the YMCA. Therefore, if you would like to go to swim, there is high chance that you have to share the swimming pool with some other non-resident of the hotel.
Data recenzji: 02 grudnia 2014

XY – Singapur
Podróżujący służbowo
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2014
comfortable and convenient
service
Data recenzji: 02 grudnia 2014

CHEEKONG – Malezja
Podróżujący służbowo
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2014
A hotel in the middle to everywhere
Good Locations, comfort and convenient
The stay was excellent in terms of locations and public transport to anywhere in Hong Kong. Convenience will be the best word to describe the hotel. Loves the room comfortability.
Data recenzji: 02 grudnia 2014

Sim – Singapur
Podróż w większej grupie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2014
No more Cityview for me
Location.Location. Location
My 4th visit to the hotel since 2009. Very disappointed this time round. We asked for connecting rooms but staff was unable to open the connecting room for us. Room was small for 5 pax to stay.
Data recenzji: 01 grudnia 2014

YUANJIAN – Filipiny
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
GOOD
LOCATION FOOD SERVICE
Data recenzji: 01 grudnia 2014

YUANJIAN – Filipiny
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
NICE HOTEL
LOCATION SERVICE FOOD
Data recenzji: 01 grudnia 2014

Siew – Singapur
Podróż w większej grupie
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Convenient
Easily accessible by mtr, many eateries nearby n nearby shopping
Rm a bit dmall but great location. We enjoyed our stay!
Data recenzji: 30 listopada 2014


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: