2015
Wspaniały 8,2
na podstawie 1194 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 1194 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,4
  • Udogodnienia 7,7
  • Lokalizacja 8,3
  • Komfort pokoju 8,3
  • Ocena personelu 8,4
  • Wart swojej ceny 8,1
  • Jedzenie/Posiłki 7,9
Sortuj wg

Dilip – Indie
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie ze śniadaniem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Excellent
The food, service and room
The room was very good. The food, as always, was excellent. The restaurant staff was always willing to accommodate a special request. The staff overall is polite and helpful. I would reccomend this hotel to all and sundry. I would definitely stay here again.
Data recenzji: 24 marca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

sanmugaselvi – Malezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie ze śniadaniem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2014
nice
location
1st time in this hotel... helpful staff .. good food. helpful business centre.
Data recenzji: 23 marca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Thiagarajan – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie ze śniadaniem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Nice
Room and Staff
Good customer service and room are well maintained
Data recenzji: 21 marca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mohamed – Indie
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie ze śniadaniem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2015
V good
The location is best..
It was very good and the food i love it.
Data recenzji: 20 marca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Dilip – Indie
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie ze śniadaniem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Would repeat my stay
Excellent rooms, superb food, great staff!
Data recenzji: 20 marca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mir – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie ze śniadaniem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: marzec 2015
good but food not good at all.Also laundry charge
clean,staff is good, room & toilet is good
everything good except the Food. Also need one small desk with chair& telepone in each floor for elderly patient & visito
Data recenzji: 19 marca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Inaamullah – Sri Lanka
Podróże z partnerem
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Good attentive
staff superb, well trained, good rooms, good bed
Great no complain
Data recenzji: 17 marca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

AHMAD – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie ze śniadaniem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: marzec 2015
CONVENIENT & SUPERB LOCATION
1. 24 HRS SERVICE SEASON CAFE RESTAURANT 2. ZODIA BAR 3. GOOD FOOD MENU AT THE PERGOLA ROOF TOP RESTAURANT
The stay at this hotel was pleasant which is nearby to the major shopping area. I've stayed in many 5 star hotels but I prefer this hotel as it is very clean and staff are very friendly. Will definitely recommend my friends this hotel as my 1st choice.
Data recenzji: 11 marca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Santakumari – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie ze śniadaniem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2015
My stay at The Accord Metropolitan.
The food and service
Enjoyed my stay there. Would definitely recommend to others.
Data recenzji: 07 marca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Esvaran – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój ekonomiczny
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: luty 2015
Good stay
Location, Staff hospitality, room
it was good stay I like the hotel location and it is clean, the staffs are given a very good support whenever you need them, in overall I will stay there again
Data recenzji: 05 marca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: