Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 941 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,5
  • Udogodnienia 6,9
  • Lokalizacja 7,0
  • Komfort pokoju 7,2
  • Ocena personelu 7,4
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 5,5
Sortuj wg

SUMARNI – Indonezja
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2013
Budget Hotel
Nice staff
Data recenzji: 18 listopada 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lidya – Indonezja
Podróże grupowe
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2013
good location
location,clean,value
Data recenzji: 12 listopada 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jun – Chiny
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2013
the best choice near the airport
near the airport,with a nice swimming pool,the signal of wifi is better than many hotels in Bali,The decoration and the environment is over its value!
Data recenzji: 09 listopada 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Svetlana – Estonia
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2013
only one night, close to airport
room is clean, good service, taxi to aitport - 15 min
My stay was very short&nice from 9p.m. to 4 a.m. Room and staff were OK. Taxi was with meter and cheap. Taxi was arrived intime. Staff was called me, when taxi is arrived. Comfortable room with tea&coffee facilities.
Data recenzji: 08 listopada 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Felix – Indonezja
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: listopad 2013
Good Stay
comfort bed, clean, good service
Data recenzji: 07 listopada 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jana – Czechy
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2013
one night stay close to the airport
close to the airport
we have selected this hotel for our last night in Bali as our plane was departing really early the next day. The hotel is located on quite a busy road, however, we have asked for a room at the back and didn't have any issues with the noise from the road. The reception will happily book a taxi for the airport or any other location around. It's only about 5 minutes drive to the airport so super convenient.
Data recenzji: 07 listopada 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

CHALENEE – Tajlandia
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: październik 2013
Fine and very comfortable.
Near Airport,budget and quiet atmosphere.
Contact to Agoda by internet after decided to go Bali.Last few years I booked the hotel at Singapore and it is convenient.
Data recenzji: 04 listopada 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Nur – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: październik 2013
Nice Hotel with cheap price
Clean, Facilities, Location
Good enough and comparable with the price that I should pay and the location is not far from nusa dua beach and kuta beach
Data recenzji: 29 października 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

hary – Indonezja
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2013
cheap hotel near airport
cheap, clean room, friendly staff
Data recenzji: 24 października 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Setiono – Indonezja
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2013
Low class
nothing
Data recenzji: 10 października 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: