Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 430 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,8
  • Udogodnienia 6,0
  • Lokalizacja 7,9
  • Komfort pokoju 6,8
  • Ocena personelu 6,8
  • Wart swojej ceny 7,6
  • Jedzenie/Posiłki 5,0
Sortuj wg

James – Australia
Indywidualni podróżujący
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Great location, full of bed bugs
Location, price, staff
I will not stay at this hotel again. Friendly staff, great location, good price, but in one week 2 horrible bouts of bed bugs and very noisy. Construction next door and tiled floors that reverberated every internal noise.
Data recenzji: 18 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Wendy – Australia
Indywidualni podróżujący
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
too cheap to go
never had breakfast on paper plate
Impossible for taxi to find. First floor room is so close to reception. Massage parlour tried to shorten my massage to 1.15hrs when i paid for 1.5hours. Theres a differentent clock in massage reception to massage room. Bring a mobile for time keeping. Breakfast was served on paper plate.
Data recenzji: 22 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Chou – Tajwan
Indywidualni podróżujący
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2015
Overall, not bad
Price is acceptable and the location is not bad.
Data recenzji: 11 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

laurie – Australia
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
good budget option
staff pool location
Very good recommend.see my previous reviews on the place
Data recenzji: 14 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

laurie – Australia
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
value location comfort
all the above and nice pool
See my previous as I stayed here 4 consecutive days
Data recenzji: 14 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

laurie – Australia
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
cosy clean budget hotel
staff cleanliness pool
I enjoyed my stay there.staff gave me early check in which was very convenient.the room was nice and clean good WiFi.only fault was hot water was a bit hit and miss.good value for the money
Data recenzji: 14 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

eric – Francja
Indywidualni podróżujący
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
Hotel S8
-
Not clean
Data recenzji: 11 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Randall – Australia
Indywidualni podróżujący
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Tired Hotel which had seen better days
Location was good
The staff were not interested in their guests stay. Tea and coffee urn but no supplies of tea and coffee. when asked for the staff could not be bothered. Limited English skills.
Data recenzji: 15 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lee – Malezja
Podróż w większej grupie
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: listopad 2014
nice location
very nice location, convenient
pleasant
Data recenzji: 07 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Hin – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe Executive
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2014
Good Location
Location, Location, Location
Book the standard room only, at least the bathroom has a basin.
Data recenzji: 14 listopada 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: