Dobry 7,0
na podstawie 384 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 384 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,1
  • Udogodnienia 7,6
  • Lokalizacja 6,4
  • Komfort pokoju 7,5
  • Ocena personelu 7,6
  • Wart swojej ceny 7,4
  • Jedzenie/Posiłki 6,2
Sortuj wg

Bridget – Australia
Podróże grupowe
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Bliss
Staff, location, rooms
Data recenzji: 26 kwietnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Bryan – Malezja
Podróże z partnerem
Super Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Recommended hotel
nice people, good environment, nice decoration
Comfortable.
Data recenzji: 24 kwietnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Roger – Australia
Podróże z partnerem
Super Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
value for money
close to shops quiet large rooms
For our short stay it!!was all we needed.
Data recenzji: 15 kwietnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Frouktje – Holandia
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
terrible no stay there !!
nothing it was discusting !!!
We not stay there! Very far away from the mainroad filty no money back rooms Dirty!!people must pay you to stay in this hotel!!
Data recenzji: 11 kwietnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Avinash – Indie
Rodziny z małymi dziećmi
Super Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Decent hotel but very far from city center
Spacious rooms & nice pool
Data recenzji: 08 kwietnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

hendra – Indonezja
Podróże grupowe
Super Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
must confirm again bout reservation
must confirm the reservation, where we could stay, they change one of our room to another hotel
poor staff
Data recenzji: 08 kwietnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Elisha – Indonezja
Podróże grupowe
Super Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2014
Close to nature, quiet and peaceful stay.
Beautiful rice fields, natural and peaceful place
Positive : natural surroundings, beautiful rice fields next to the hotel. You can hear all kinds of natural sounds (crickets, frogs, etc) at night from the rice fields. Very quiet and peaceful. Negative : Some minor maintenance needed for the room door (a little gap / hole on the door).
Data recenzji: 14 lutego 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Koh – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
Comfortable and nice surroundings
Swimming pool, air conditioned and clean
Data recenzji: 20 stycznia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Matthew – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
Decent value for money.
Short walk to Monkey Temple and that part of town, neighboring rice patties, helpful staff (when you can find them).
The hotel was nice, but there was a not so nice odor in the room. We think it was from the water. We tried to fill the bathtub, which was a great bonus for the room, but could not get anywhere near enough hot water and the odor got worse. Overall it was clean and comfortable and though a little further from the main street, it was not too far from another part of town.
Data recenzji: 12 stycznia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

budi – Indonezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
mediocre hotel in ubud
friendly staff
Mediocre hotel and you need bicycle or rental car to go here.
Data recenzji: 06 stycznia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: