Bardzo dobry 7,7
na podstawie 456 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 456 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,5
  • Udogodnienia 7,2
  • Lokalizacja 7,8
  • Komfort pokoju 7,8
  • Ocena personelu 7,6
  • Wart swojej ceny 8,1
  • Jedzenie/Posiłki 7,1
Sortuj wg

JEREMY – Wielka Brytania
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Teba House Ubud
Good location, correct price & wifi
Data recenzji: 04 lutego 2015

Cindy – Indonezja
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
An unique place to stay to feel the baliness
Garden
Overall good.
Data recenzji: 03 stycznia 2015

Lauren – Stany Zjednoczone
Podróż w większej grupie
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
poor service
place to sleep in ubud
Poor service from staff. Very rude and kept trying to push us to use their taxi to leave. When we did not they were basically pushing us out the door. Also it was very dirty and hard to get towels.
Data recenzji: 31 grudnia 2014

wafa – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
people are rude
Moderate but did not like the staff
Data recenzji: 30 grudnia 2014

Novian – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
Nice Hotel
Location, Comfort, Clean
I stayed for 2 nights on the second floor. Nice view, clean, and comfort. I ride motorbike from Denpasar to Ubud and this hotel was easy to find. It's better to rent a motorbike if you go with yourself or partner. It will make your life easy to move from one place to another in Ubud :)
Data recenzji: 30 listopada 2014

rosalyn – Indonezja
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2014
nice place
silence, simple, cheap
quiet nice
Data recenzji: 13 listopada 2014

Diana – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Small little quint place
Location, nice mini garden
Overall, the stay at Teba House Ubud was okay. The only let down was, we were staying on the ground floor of one of the room and our balcony view was totally blocked by a new room constructed in front of us, which we thought could have been a fairly new room constructed. That leaves us unable to admire the greens of their mini garden. Other than that, location wise it is pretty peaceful in that area and not too far away to walk to Ubud central area.
Data recenzji: 10 listopada 2014

Bernd – Republika Południowej Afryki
Podróż z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2014
Deluxe room great value for money
Value for money
We upgraded to the deluxe room which is a lot better than the standard. Definitely worth the extra money if you have it. Deluxe room was very clean with aircon. Breakfasts were also good. Staff organized tours for us and were generally helpful.
Data recenzji: 29 października 2014

TRACEY – Nowa Zelandia
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2014
Value for money
clean & tidy, location (Central Ubud), friendly/accomodating staff
My husband and I were very satisfied with our 3 night stopover at Teba House. Good value for money. Would recommend.
Data recenzji: 26 października 2014

Vansana – Laos
Rodziny ze starszymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2014
Nice garden
Helpful Staffs, Quiet area, Reasonable price
The location is about 10-15 mn from Ubud center or the market, but that makes it a quiet place. If you need something, just ask the staffs, they will try to help you as much as they can.
Data recenzji: 14 października 2014


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: