Bardzo dobry 7,7
na podstawie 456 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 456 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,5
  • Udogodnienia 7,2
  • Lokalizacja 7,8
  • Komfort pokoju 7,8
  • Obsługa 7,6
  • Wart swojej ceny 8,1
  • Jedzenie/Posiłki 7,1
Sortuj wg

QIAN – Chiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Nice place to stay
The room is very clean. Near to shops etc. Nice garden,
Data recenzji: 21 lipca 2014

JiaHui – Malezja
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Great stay with nice n peaceful environment.
Food,garden,helpful staf.
Data recenzji: 21 lipca 2014

Thao – Wietnam
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Good hotel. Staff is friendly. Breakfast is good
Good hotel. Staff is friendly. Breakfast is good
Great time. Everything is ok. I will be back. I like it
Data recenzji: 14 lipca 2014

Soo – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Dissapointed on Cleanliness
I found dirty on my bed sheet and blanket {Big stun of cooffee/tea) Wont be coming back to this hotel
Data recenzji: 01 lipca 2014

Soo – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Dissapointed on Cleanliness
The hotel outlook is ok but the cleanliness of the bed sheet and blanket really scared me. Not so comfortable bed, no many choices on breakfast(since is budget hotel)Wont come back to this hotel.
Data recenzji: 01 lipca 2014

Soo – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Nothing special, old hotel
budget hotel
Old The blanket is dirty, room cleanliness is the main concern. I wont come back to this hotel anymore
Data recenzji: 18 czerwca 2014

CHEE – Malezja
Podróże grupowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Nice, Relax & Fun
Nice, Relax & Fun
It is nice place, u will find ethnic and culture building view on there, feel so relax and warm feeling from owner, they also provide transport to other place with nice price.
Data recenzji: 15 czerwca 2014

Willem – Francja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Cheap & Cheerful, lovely gardens
Low price, lovely gardens, great location
If you're looking for a cheap / budget guesthouse near the centre of Ubud, Teba House is definitely a good option. Nice gardens and friendly / helpful staff, good working wifi as well. Rooms are clean, beds pretty hard (I didn't sleep that well the first couple of nights), bathrooms pretty basic. Don't expect magic for that price in Ubud, but they're generally clean. Recommended lovely location, had a nice stay altogether.
Data recenzji: 14 maja 2014

Lisbeth – Niemcy
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Nice stay, i love ubud and Teba house was alright
Staff Gardens Location
Nice! I really enjoyed the stay because everybody was soo helpful
Data recenzji: 13 maja 2014

Stephen – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Peaceful
Quiet surroundings, good view, decent location
Room was OK but basic. Nice courtyard gardens and quite location away from the road. Staff were good but got the feeling they would have preferred us to use some more of their services (we did everything independently).
Data recenzji: 03 maja 2014


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: