Powrót do informacji o hotelu

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 172 recenzji
  • Warunki w hotelu/Czystość 7,6
  • Udogodnienia 7,6
  • Lokalizacja 7,4
  • Komfort pokoju 7,4
  • Ocena personelu 7,5
  • Wart swojej ceny 7,4
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Sortuj wg

Anggraeni A. – Indonezja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2016
-
-
Data recenzji: 07 czerwca 2016

MOHD A. – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
very good
very good
Data recenzji: 04 czerwca 2016

RIADY S. – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
average
lack of signboard
Data recenzji: 23 maja 2016

Soebiakto L. – Indonezja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Good Hotel
Easy access
Data recenzji: 13 maja 2016

astri P. – Indonezja
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Its quite good
Everything is fine
Data recenzji: 29 kwietnia 2016

Dato M. – Malezja
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
BEST in Medan
I had a pleasant surprise when I checked in late. The staff were very warm and welcoming. The room was perfectly clean with good view. Love to go again.
Data recenzji: 26 kwietnia 2016

Gusranda T. – Indonezja
Podróże grupowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
One of the Best Hotels for Staycation in Medan
I and my friends had a staycation for weekend. We checked in on Saturday and they had an express check in. The facilities were good, swimming pool and car park for example. The breakfast was awesome, but unfortunately the dimsum was out of stock and they didn't refill the dimsum buffet but overall it's awesome with many choices of meals like Indonesian food and western food for breakfast. The check out process was too long but it's okay because the hotel was really value for money.
Data recenzji: 05 kwietnia 2016

Arya D. – Indonezja
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Good
Bed, room, breakfast
Data recenzji: 31 marca 2016

Wandy S. – Indonezja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
is it renovated ???
location,pool, nothing
it was terrible..the air co doesn't work at all..i have complained about it..they tried to fix it...but it doesn't work at all
Data recenzji: 24 marca 2016

Jessica C. – Indonezja
Podróże grupowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
good hotel. not bad
locarion, staff, room
Pleasant. I find nothing to complain. All good. Worth it.
Data recenzji: 21 lutego 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: