2015
Wspaniały 8,2
na podstawie 2389 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2389 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,4
  • Udogodnienia 7,9
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,2
  • Ocena personelu 8,2
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,7
Sortuj wg

Ronan – Australia
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great staff....not a very clean room
I encountered fantastic staff everywhere at the Grand Swiss-Belhotel, front door, front desk, roof top restaurant and bar and breakfast. All were pleasant in the very least and always helpful and gracious. The thing that let the whole stay down was the room that looked like it hadn't been cleaned really well in weeks. Stained bedhead, sheets and office chair just too name a few. Really scratched walls from wear and tear.....just looking run down. A real pity, I wonder if it's because I booked on Agoda instead of how my company normally books direct with the hotel via our local supplier. ?
Data recenzji: 03 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Siew – Malezja
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
I requested a Smoking room & they arrange a large corner room with great view really appreciated muc
Great breakfast with variety of choice but we prefferred The View at rooftop with Superb environment.
Data recenzji: 02 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kelvin – Indonezja
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Good hotel
It is a good hotel, spacious & clean room.
Data recenzji: 31 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Indra – Indonezja
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great location for business traveller
Hv a great location but room atmosphere too dark and need to specify the room concept
Data recenzji: 29 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SELINA – Singapur
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Clean room
Stayed for only one night before driving to Lake Toba. Located next to a shopping mall.
Data recenzji: 16 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SU – Malezja
Podróże grupowe
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Location
Location convenient
Data recenzji: 09 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tisna – Indonezja
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great hotel, poor staffs performance
The hotel is great with good location and great facilities, except the staffs are not representing the hotel quality. Poor performance, picky, didn't understand the online booking systems.
Data recenzji: 07 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

ANTHONY – Indonezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2016
Center town
Good location, have shopping center connected
Data recenzji: 01 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Matt – Stany Zjednoczone
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Ok value, but an oasis in Medan
Great staff, but small things would help, like a minibar that's actually cold, and maybe some fans in the very hit and stuffy gym, and $7 Bintang on the roof restaurant? Come on
Data recenzji: 29 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Aprilina – Australia
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Excellent choice for enjoy stay
Everything just perfect! The bed so comfy, the room is roomy, the bathroom with deep bath, perfect customer service, polite staffs!! the downfall was too far away from the airport
Data recenzji: 23 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: