Bardzo dobry 8,0
na podstawie 1675 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1675 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,1
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,3
  • Komfort pokoju 8,1
  • Ocena personelu 7,9
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

Daniel – Stany Zjednoczone
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
A Bit Disappointing
Good: decent breakfast, nice looking lobby, great bathrooms Bad: room was a bit old and dirty, the pool was disgustingly dirty, the connecting mall has almost nothing left
Data recenzji: 20 września 2016

Reinhard – Nowa Zelandia
Podróże grupowe
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nice location..top of building
Top 3 levels are hotel away from hustle and bustle of busy Medan. Good service..good breakfast..near evening Market and Railway Station.
Data recenzji: 19 września 2016

Lynne – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good hotel which goes above and beyond.
Hotel provided free mobile internet for guests, staff were friendly and helpful.
Data recenzji: 16 września 2016

KONG – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Data recenzji: 15 września 2016

Dato – Malezja
Podróże służbowe
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Data recenzji: 12 września 2016

Siak – Malezja
Podróże służbowe
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Data recenzji: 06 września 2016

SELVARAJU – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Data recenzji: 05 września 2016

kok – Malezja
Podróże służbowe
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Data recenzji: 01 września 2016

novy – Indonezja
Podróże służbowe
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Data recenzji: 01 września 2016

Poh – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Data recenzji: 22 sierpnia 2016


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: