Bardzo dobry 8,0
na podstawie 1675 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1675 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,1
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,3
  • Komfort pokoju 8,1
  • Obsługa 7,9
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

Lynne – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good hotel which goes above and beyond.
Hotel provided free mobile internet for guests, staff were friendly and helpful.
Data recenzji: 16 września 2016

KONG – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Data recenzji: 15 września 2016

Dato – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Data recenzji: 12 września 2016

Siak – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Data recenzji: 06 września 2016

SELVARAJU – Malezja
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Data recenzji: 05 września 2016

kok – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Data recenzji: 01 września 2016

novy – Indonezja
Podróżujący służbowo
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Data recenzji: 01 września 2016

Poh – Malezja
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

Poh – Malezja
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

Charles – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
Data recenzji: 18 sierpnia 2016


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: