Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 145 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,0
  • Lokalizacja 7,6
  • Komfort pokoju 7,5
  • Obsługa 7,5
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 7,2
Sortuj wg

Paul – Australia
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Very pleasant
Peaceful / Relaxing, beautiful natural surroundings. Great Staff
Great stay, Hotel can do with a renovation but my personal view is that it is well worth the price you pay for your stay. The cost is very reasonable, lovely natural garden surroundings, air conditioned rooms which are also very comfortable and great staff that are more than willing to assist you.
Data recenzji: 08 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Chor – Singapur
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2014
Hotel in the Garden
Spacious Room, Tasty Western Dishes, Friendly Staff
I enjoyed my stay at the Equator Hotel. This is the second time I stay here and I really enjoyed the greenery and quiet environment.
Data recenzji: 13 kwietnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mark – Stany Zjednoczone
Podróżujący służbowo
Apartament Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: luty 2014
worth the 40 minute drive. Free shuttle.
! Nice. room. Very nice staff. Great value.
Enjoyable. I have already recommended it to a friend.
Data recenzji: 08 marca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

nurtjahjo – Indonezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
the location is to far from the activites
location, secluded, architeture
Data recenzji: 04 marca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

andrieta – Indonezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
Business,family hotel
Large room,friendly staff
Data recenzji: 29 grudnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Matthew – Stany Zjednoczone
Podróż w większej grupie
Apartament Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
A relaxing stay at a nice, affordable hotel.
The hotel's breakfast is always enjoyable, the staff was helpful, and the location is great.
The deluxe suite is definitely large and great for its size. However, the rooms are definitely a little bit dated. I have stayed in the twin rooms which are newer and the furnishings are definitely newer. Regardless, the small increase ion price gets you a much larger room and living space. The AC in the newer rooms can be a little weak at times if you have a lot of guests staying over. The breakfast is definitely solid. You can also just walk over to Ciputra world, Surabaya's nicest mall.
Data recenzji: 29 grudnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Alfan – Indonezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2013
not bad
room, location, staff
Data recenzji: 13 grudnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

michael – Indonezja
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2013
fantastic
room,breakfast and location
so fantastic ,really I will nerver forget this experience and surely I.ll be back soonest
Data recenzji: 04 grudnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

charhan – Indonezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2013
nice and near to my place to working
quite, clean and looks nice
I like to stay at the equator hotel, because near to my place to working
Data recenzji: 25 listopada 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lisa – Indonezja
Podróżujący służbowo
Apartament Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2013
its a good location ...near the airport
it was a quite neighbourhood, good that u cannot hear the busy road.
it was alright, you can enjoy the Javanese style building
Data recenzji: 11 listopada 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: