Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 1053 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,9
  • Udogodnienia 9,1
  • Lokalizacja 8,7
  • Komfort pokoju 9,0
  • Ocena personelu 8,9
  • Wart swojej ceny 8,7
  • Jedzenie/Posiłki 8,2
Sortuj wg

Rizka – Indonezja
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
great hotel
clean, with friendly staff, nice view
so good
Data recenzji: 20 sierpnia 2014

Felix – Indonezja
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
Good Hotel
Clean, good service, comfort room
Data recenzji: 19 sierpnia 2014

Felix – Indonezja
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
Good Hotel
Clean, good service, comfort room
Data recenzji: 18 sierpnia 2014

KRISHNAN – Malezja
Indywidualni podróżujący
Taras z ogrodem (tylko pokój)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
classic look
ambience , good food and easy access
good experience
Data recenzji: 13 sierpnia 2014

HWA – Malezja
Indywidualni podróżujący
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Very Nice Historical Hotel.
Antique feel of a piece of historical itself, very nice environment & comfortable room. Also convenient location with some landmark shopping malls in walking distance. Staff are friendly & helpful.
Very satisfied, but breakfast has room to improve in variety.
Data recenzji: 08 sierpnia 2014

delina – Indonezja
Podróż z partnerem
Taras z ogrodem (tylko pokój)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
such a unique expirience
free for upgrade room (for new couple), beautiful and semi ancient
it was great
Data recenzji: 07 sierpnia 2014

Penelope – Australia
Podróżujący służbowo
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
The highlight of our trip!
quirkiness, grounds, staff
Loved staying at this hotel - it was a real treat! The hotel has its quirks (there's a few maintenance issues) but that just added to the charm :)
Data recenzji: 06 sierpnia 2014

Amelia – Wielka Brytania
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
The best hotel we're ever likely to stay in.
Luxury rooms, character and great facilities
This is the best hotel we are ever likely to stay in.A travel experience in itself. Great for relaxing and a welcome enclave from the madness of Surabaya. Well worth splashing the cash for.
Data recenzji: 05 sierpnia 2014

Janne – Finlandia
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Great hotel, average dining experience
Room, staff, pool area
We were impressed by how much value you get for your money in Majapahit. It was truely a 5-star experience from the customer service point-of-view. The staff was attentive, and the room was beautiful (we had the standard, terrace room). The food there was, however, quite average. The breakfast brilliant, but the dining in the restaurant near lobby was a disappointment. Both the pasta and the sandwiches were only average (you could get better food from your normal diner). We did not try the other restaurants, though.
Data recenzji: 04 sierpnia 2014

Paul – Australia
Indywidualni podróżujący
Taras z ogrodem (tylko pokój)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2014
Art Deco Palace
Absolutley sunning hotel at all levels: price, ambience, food, value-for-money. Probably the best hotel in Indoneia.
I wish I could live here
Data recenzji: 03 sierpnia 2014


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: