Bardzo dobry 7,8
na podstawie 1767 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1767 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,9
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,0
  • Komfort pokoju 7,8
  • Obsługa 7,8
  • Wart swojej ceny 7,6
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

Sueva – Indonezja
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Nice hotel
Comfortable room, friendly staffs and good food at the Avenue resto
Data recenzji: 30 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Abdul – Indonezja
Podróże służbowe
Pokój Deluxe z łóżkiem King Size
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Disappointing
I stayed here for few times before but this visit is disappointing. I heard the management changed and everything was far below their normal standard.
Data recenzji: 29 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

wai – Malezja
Podróże służbowe
Pokój z dwoma łóżkami Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
good
clean room , good location
Data recenzji: 29 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Evy – Indonezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great location, easy to find food, nice clean room
We are happy with our stay, room is modern clean nice, location of the hotel is good, easy to go everywhere, facility is complete, satisfied with our stay
Data recenzji: 25 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Enrico – Indonezja
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
city hotel close to CW
you have everything with this hotel GYm + SPA + free transportation to CW Close to SUTOS
Data recenzji: 21 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Enrico – Indonezja
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
good city hotel
hotel close to SUTOS and CW have free transport to CW
Data recenzji: 21 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Rohim – Indonezja
Podróże służbowe
Pokój Deluxe z łóżkiem King Size
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
85
3000
Data recenzji: 17 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sandra – Indonezja
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe z łóżkiem King Size
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Nice location
--
Data recenzji: 16 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Rufita – Indonezja
Podróże służbowe
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Value for Money!
I just spent few hours in this hotel, so I can only give a review about the room. The room is satisfactory given the price I have to pay (thanks agoda for giving me best rate!). The room is large and equipped with work desk. The bathroom is also fully equipped with amenities (not many hotels provided this facilitation). Overall, this hotel is definetly value your money
Data recenzji: 15 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

florence – Indonezja
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe z łóżkiem King Size
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Clean, good service, nice food
For the breakfast, food still need to be improved. The bar have a good ambience and cozy place. For the room, i give two thumbs up for the cleanliness and got nice view from my rooms For the staff, still have some that need to be trained for the hospitality. But overall, i give 8 points from 10.
Data recenzji: 10 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: